Bende ten uyumu diyorum yoksa zevk alabiliyorsun,eşinle ilgli bir travma yaşadı isen…

Pinokyo Ten uyumu olabilir,eşinizin ilişkide pasif kalması olabilir,temizliği kokusu olabilir … Bunları ancak siz bilir ve ona göre şekil verip eşinizi konuşarak yönlendirebilirsiniz . Sorun ten uyumu ise ona çare yok tabii .

rafadanyumurta gerçekten çok güzel cevap vermişsiniz, bu ilişki esnasında konuşma olayına bende bu ara merak saldım ama ne konuşulur ki yani ne konuşulacağı belli de konuya nasıl girilir bilmiyorum. Biz bir iki konuşuyoruz sonra devamını ne eşim getiriyor ne de ben

Arres Yani fantezi kuruyoruz genelde. Ben farklı biriyim o farklı yeni tanışıyor gibi, farklı bir ortamda gibi düşünüyoruz mesela. Böyle şeyler yani. Birbirimizde beğendiğimiz şeyleri söylüyoruz falan. Yapmak istediğimiz şeyleri anlatıyoruz. 2 saat sürse 2 saat konuşuyoruz biz 🤷🏻‍♀️

Pinokyo belki bu önerim yüzünden beni linçlerler ama yinede söyleyeceğim.İlişki esnasında gözünüzü kapatıp birbaşkasını düşünün.Yani o an sizi öpen dokunan üstünüzde git gel yapan kişi eşiniz değil başka bi erkek.Kim olacağı size kalmış artık bi ünlüde olabilir bi siyasetçi yada eski sevgiliniz yada çok beğendiğiniz bi erkek.Bu şekilde zevk alıp boşalacağınızı düşünüyorum.Tabi bundan eşinize asla bahsetmeyin

Rouge yapsa tabiki çok zoruma giderdi ama bilmediğim sürece sorun yok.Benimde yapmışlığım var bunu eşime çok kızgın olduğum yada onu istemediğim zamanlarda.Orgazm olmasının başka çaresi yoksa aldatsa yada boşansa dahamı iyi?

guzelanne bacım bune ya millete bari kötü örnek olmayın Eşimle görücü usulü evlendim acayip geçimsiz bi çiftiz birbirimizin tam zıttıyız onun beyazı bana siyahtır benim siyahım ona beyazdır Ama onsuz asla yapamam benim kanafım kolum olmuş heleki cinsel birliktelikte arsızca istediğimi yapar yaptırırım birbirimizi tamamlarız eşimin seveceğim yanları çoktur ve aşığım ona bu kardeşimizede eşinin sevdiğini yönlerini düşünmesini önermeliyiz ilişkide libido önrmliliği kadar beyinde önemli önce beyinde bitirmeliyiz 💜

yorumcunuzz
            Kötü bişey değilki bu.İnanın erkekler bunu sürekli yapıyor bence.Eşini sevmesi iyi yanlarını görmesi farklı yatak farklı bişey.

guzelanne tamam yapsın sana söylemesin yeterki anladım peki. herkes kavga ediyor istemedigi zaman oluyor kimse bunun için bosan demedi zaten zevk alması için tavsiye veriyosun kavgalı oldugu zamana degil kadın hep öyle,ki kavgalıyken zevk beklenmez.ha bosanmasın diye böyle tavsiye veriyorsan baskasını düsündürerek daha da bitiriyorsun.insanlar canı istemediginde kavga ettiginde cinsel ilişkiye girmezler normal sartlar altında.sadece kendi zevki olan insanlar belliler zaten o ayrı grup malesef o baska bisey söylemek bana yakısmaz.baskasını düsündügün zaman karakteri saygıyı sevgiyi bırakıyorsun tamamen zevkinle düşünüyorsun.ben zevk alayım da nasıl olursa kim olursa olsun kafasında degilim tam tersi sogurum ben seviyorsam sayıyorsam birlikte olurum o zaman insan ister .cinsellige bakıs acımız cok farklı

guzelanne bilmediğim sürece sorun yok.

Buna deginmeden edemicem bu nasıl bir düsünce yapısı hayretler içindeyim seninle olurken baskasını düsünsün yani baskasıyla beraber olsun ama sen bilmezsen sorun yok bu seni aldatsa ki yapmıs oluyor ama fiziksel olarak da baskasıyla olsa sorun yok yeterki sen bilme aynısı.hayatımda duyduğum en kötü bakıs acısı ve en iğrenc tavsiye

Rouge abartmayın bu kadar dediğim gibi bunu erkekler zaten yapıyor.Bi kadın yapınca bu kadar olay oluyor.Buda toplumumuzda kadına değer verilmemesinden kaynaklanıyor hep böyle yetiştirildik malesef.Size göre öyle bu benim tavsiyem ve düşüncem.Eşinden zevk almıyorsa başka ne yapsınki

guzelanne ilişkide başka erkeği düşünen kadına alkış tutarak kadına değer vermiş mi olacağız? Bu nasıl yerlerde bir bakış açısı ya. Ayrıca her erkek bunu yapmıyor emin olun, ilişkisini her türlü fiziksel ve ruhsal olarak sadece eşiyle yaşayan erkekler oldukça fazla. Size denk gelmemişse onu bilemem. Gidip insanlara saçma sapan akıl vermeyin. Başkasını düşüneceğine başkasıyla yatsın direkt ya belki esinde sorun vardır. Nasıl arsız bir güruh var Allahım feministlik ayağına her haltı normalleştiriyorsunuz.

guzelanne yaptığına bir şey demedim ki? Kocana kızgınsın , kocanla ilişkiye giriyorsun , başkasını düşünüyorsun. Aralarında bağ kurmak zor. Bana pek akla yatkın gelmedi. Kimse senin düşüncene giremez tabi. Bence doğru değil. O an nasıl kocamdan başkasını düşünebilirim ki? Eğer düşünüyorsam da aramızdaki sevgi bağı zayıflamış demektir.