Nietzsche Yalnız değilsin
Sıradan karbon pil
- Düzenlendi
Cicekliperde Gerçekten çok boş değiller mi,doğum yaptığımda eşimin bi akrabası gelmişti. Bana şey diyor ,neden eşinde seninle aynı odada yatıyor ,adamı balkona serine göndersene 😂 benimle aynı odada yatmak zorunda değilmiş 😂😂bir de ne zaman aynı yatakta yatacaksınız deyip gülmüştü salak gibi 😂 galiba sıkıntıdan ,boşluktan oluyor bunlar
Nietzsche ya kaynanam da aynı yatakta yatılmaz diye beni bırakmadı. Niye diyorum tek mantıklı sebep söyle. Lohusa yatağı serdik diyor. Valla hem de ne saçma.
Sokaklambasi ben de kocamdan bir şey istesem kaynanam yapar hemen 😬 beni de sinir basar
- Düzenlendi
Cicekliperde Biz ayrı koltuklarda yatıyorduk öyle dediğinde 😂 neden aynı odada yatıyosunuz dediler. Of düşündükçe öleceğim
Nietzsche ya bak hala anlayamıyorum. Acaba diyorum oğlu rahat etsin diye mi öyle dedi😂
Sokaklambasi kelin merhemi olsa misali. Bu aralar retro mu var ya ben bir gerginim sorma 😅
Sokaklambasi aynen eşim ve bende bu düşüncedeyiz. İşi gücü bırakip cocuklarla ilgileniyoruz hep, hatta eşim hep şey der, sen temizligi yemegi boşver, cocuklarla ilgilen der hep. Gerçekten ben şuan bebekliklerini özlüyorum, emzirdiğim günleri özlüyorum. Emekledikleri, ilk adım attıklari videolarini açıp izliyorum. Ne çabuk geçmiş zaman diyorum. Halbu ki o an sanki zaman hic geçmiyor gibi ama geçiyor farkinda degiliz. Anın kıymetini bilelim, geçmiş ya da geleceğe bakmayalim, yaşadıgimiz anı en kaliteli şekilde yaşamaya çalışalim. Bi zamanlar yemeklerini ben zorla yedirdiğim cocuklarım, şimdi karşımda kendileri yemek yiyorlar, bazen onlari öylece izleyip duygulara kapılıp gidiyorum, ☺ döve döve sevesim geliyor, ısıra ısıra seviyorum bazen, oğlum anne yapma diyerek kaçıyor benden. 😂
ZRaporu Hakkat var mı ki acaba ya.. ben burda gecip gidicek vs kendimi telkin ettikten sonra bi kriz daha yasadim sonra oturup agladim asdshdjdkd
Sedaa Seda çok tatlısın ya valla💖 Benim de seni bazen dove dove sevesim geliyo😂😝😝😝
Nietzsche Anlatsan anlamaz sussan icine icine sinirleniyosun 😂 ben böylelerine saka yapar gibi giydiriyorum valla
Cicekliperde Hicbi dogumumda yanimda kayinvalide akraba vs bulundurmadim bu sebeplerden. Allah benim sabrima gore vermis heralde. Ne sacma sapan seylere maruz kalmissiniz okurken sinirlerim bozuldu.
Sokaklambasi ay teşekkür ederim canım, o senin tatlılığın 😂😂😂😂😍 ayı yavrusunu severken öldürmüş diye bi sòz var, aklıma o geldi nedense 😂😂😂
Sokaklambasi ya canım aynen. 10 gün durdu bende de ama o 10 gün bana yetti.
- Düzenlendi
Cicekliperde kız benimkini başka bir akraba söyledi ,kayınvalide değil 😂😂😂😂seninki bari sebep uyduraymış , eşin aniden döner eder yeni doğum yaptın canın yanar deseymiş 😂😂😂😂
Sokaklambasi Ben şaka yapar gibi giydirmem ,dümdük konuşurum susturrum 😂
Sokaklambasi ay artık umut konuşmaları yapamayacağım valla ağla kız ben de ağlayıp rahatlamam lazım ne zamandır ağlamıyorum bak. O bende gerginlik yapıyor onu şimdi çözdüm senin sayende 😙🤩
Nietzsche ahahah değil mi o daha mantıklı. Eşimden bir şey istesem kaynanam bizdeyse hemen koşar o yapar. Ben de diyorum sen oğlunu çok şımartmışsın diye 😂
- Düzenlendi
Cicekliperde kıyamıyorlar , mesela hem işten geliyor hem yemek yapıyor derler. Ama damatları yaptığı zaman kasılırlar övünmekten 😂
Nietzsche asfsgshs ben de bunu yapabilmek istiyorum ama birini kırmak bana cok vicdan yaptırıyo