Sedaa Seda çok tatlısın ya valla💖 Benim de seni bazen dove dove sevesim geliyo😂😝😝😝
Sıradan karbon pil
Nietzsche Anlatsan anlamaz sussan icine icine sinirleniyosun 😂 ben böylelerine saka yapar gibi giydiriyorum valla
Cicekliperde Hicbi dogumumda yanimda kayinvalide akraba vs bulundurmadim bu sebeplerden. Allah benim sabrima gore vermis heralde. Ne sacma sapan seylere maruz kalmissiniz okurken sinirlerim bozuldu.
Sokaklambasi ay teşekkür ederim canım, o senin tatlılığın 😂😂😂😂😍 ayı yavrusunu severken öldürmüş diye bi sòz var, aklıma o geldi nedense 😂😂😂
Sokaklambasi ya canım aynen. 10 gün durdu bende de ama o 10 gün bana yetti.
- Düzenlendi
Cicekliperde kız benimkini başka bir akraba söyledi ,kayınvalide değil 😂😂😂😂seninki bari sebep uyduraymış , eşin aniden döner eder yeni doğum yaptın canın yanar deseymiş 😂😂😂😂
Sokaklambasi Ben şaka yapar gibi giydirmem ,dümdük konuşurum susturrum 😂
Sokaklambasi ay artık umut konuşmaları yapamayacağım valla ağla kız ben de ağlayıp rahatlamam lazım ne zamandır ağlamıyorum bak. O bende gerginlik yapıyor onu şimdi çözdüm senin sayende 😙🤩
Nietzsche ahahah değil mi o daha mantıklı. Eşimden bir şey istesem kaynanam bizdeyse hemen koşar o yapar. Ben de diyorum sen oğlunu çok şımartmışsın diye 😂
- Düzenlendi
Cicekliperde kıyamıyorlar , mesela hem işten geliyor hem yemek yapıyor derler. Ama damatları yaptığı zaman kasılırlar övünmekten 😂
Nietzsche asfsgshs ben de bunu yapabilmek istiyorum ama birini kırmak bana cok vicdan yaptırıyo
ZRaporu Gripin grubunu hatirliyo musun bi şarkısı vardı hadi durma agla agla diye.Arkadasim sarkinin o kısmında honkure honkure agliyodu djjdjdkskdkdk Sarkıyı acmaya gidiyorum
Cicekliperde Bu benim annem😂😂😂 Gelini de der ki çayının da şekerini at karıştır agzina tut icsin😂😂😂
Cicekliperde Kiyamam ya. Gercekten bi kadinin en kritik donemi lohusalik degil mi? Cok zor bi donem. En cok destek isteyen psikolojik olarak en zayif zamanlarımız. Kendileri de yasadiklari halde niye yapiyolar bunu anlamis degilim.
Sokaklambasi gripin’in şarkılarını çok severim dur ben de dinleyeyim 🥳
ZRaporu Ergenligimiz 🥲
Sokaklambasi Ben hiç vicdan yapmıyorum,ben üzüleceğime o üzülsün 😂düzgün konuşana düzgünüz
Nietzsche 😂😂😂😂 ben de deniycem ulan
- Düzenlendi
Sokaklambasi haha sorma 🥲 üniversite tercihleri sırasında okulla özel bir üniversiteye gitmiştik. Orada konserleri vardı. “Durma yağmur durma” şarkısını söylüyordu ve o gün hava yağmurluydu 🥲 o şarkısı beni o günlerin serkeşliğine,serseriliğine götürür.
- Düzenlendi
ZRaporu Ama sen olmiycak yerlere gittin simdi. İki cocukla eve kapanmis bi anneye serserilik yılları hatırlatılır mı… Retrom sensin zraporu