Sokaklambasi ay artık umut konuşmaları yapamayacağım valla ağla kız ben de ağlayıp rahatlamam lazım ne zamandır ağlamıyorum bak. O bende gerginlik yapıyor onu şimdi çözdüm senin sayende 😙🤩

Cicekliperde kıyamıyorlar , mesela hem işten geliyor hem yemek yapıyor derler. Ama damatları yaptığı zaman kasılırlar övünmekten 😂

ZRaporu Gripin grubunu hatirliyo musun bi şarkısı vardı hadi durma agla agla diye.Arkadasim sarkinin o kısmında honkure honkure agliyodu djjdjdkskdkdk Sarkıyı acmaya gidiyorum

Cicekliperde Kiyamam ya. Gercekten bi kadinin en kritik donemi lohusalik degil mi? Cok zor bi donem. En cok destek isteyen psikolojik olarak en zayif zamanlarımız. Kendileri de yasadiklari halde niye yapiyolar bunu anlamis degilim.

Sokaklambasi haha sorma 🥲 üniversite tercihleri sırasında okulla özel bir üniversiteye gitmiştik. Orada konserleri vardı. “Durma yağmur durma” şarkısını söylüyordu ve o gün hava yağmurluydu 🥲 o şarkısı beni o günlerin serkeşliğine,serseriliğine götürür.

ZRaporu Ama sen olmiycak yerlere gittin simdi. İki cocukla eve kapanmis bi anneye serserilik yılları hatırlatılır mı… Retrom sensin zraporu