- Düzenlendi
Tam o noktadayım mı bilmiyorum ama biliyorum ki Rabbim beni yalnız bırakmaz sabrın sonunda vereceği müjdenin günün bekliyorum, hepimiz o kullardan olalım Aminn 🤲
Tam o noktadayım mı bilmiyorum ama biliyorum ki Rabbim beni yalnız bırakmaz sabrın sonunda vereceği müjdenin günün bekliyorum, hepimiz o kullardan olalım Aminn 🤲
Amiin bende o noktadayım inanın Rabbim sabır versin😒
sosyolog1kadin Bende buaralar öyleyim çok caresiz ve aciz hissediyorum her yönden maddi ve manevi😕Ev sahibimiz oturduğumuz evi satacakmış ev bulun çıkın diyor şimdiki zamandada ev bulup çıkmak imkansız kadar zorr 🙄Kiralar burada enaşağı 5 binlira nereye giderim naparım ne yer ne içeriz hiç bilmiyorum.Eşim borc harç ev alalım diyor ama benimde çalışmam gerek.Iki küçük çocugum var onlara kim bakacak diyorum annem bakar diyor🙄🙄Annesi daha kendi çocuklarını buyutmemişki benim çocuklarımı büyütebilsin beceremez güvenemem ben ona🙄Napacağım bilmiyorum rabbime sığındım göz yaslarımı ona döküyorum derdimi ona söylüyorum ve rabbimden olumlu cevap bekliyorum buaralar.İnşallah sesimi duyacak yardımcımız olacak güveniyorum ona 🤲
sosyolog1kadin Rabbım tum darda olanlara yardım etsin feraha çıkarsın inşallah sizide beraber🌸🌸
Evet en çaresiz günümü hatırlıyorum ama hiçbir zaman umudumu kaybetmedim sende kaybetme. İnsan yaşama dair umudunu kaybederse her şeyini kaybedermiş :)
Rashel_16 Rabbim Feraha çıkarsın inşallah. Senin ne sıkıntın var anlat rahatlarsın
sosyolog1kadin ne sıkıntın varsa rabbim feraha kavuştursun inşallah canım🌺🥰🤲🏻
Eşimle ilgili sıkıntım var ne sucum var ne gunahım var ama benı kendinden uzaklasrırarak cezalandırıyo cok zor eşle imtihan gercekten yanında ama yok😔
sosyolog1kadin Rabbimiz her kulunu sınarmış, zor durumda bırakırmış ki bana dua etsin, benden yardım istesin diye. Hepimizin zor durumda kaldıgı zamanlar oluyor, ve o anda el açıp Allah a dua etmek gerek. Fetih suresini okuyun, inşallah feraha erersiniz, unutmayin Rabbimiz var, siz onu unutsaniz bile o sizi asla unutmaz, ve şükretmeyi bilin, feraha erince bol bol şükredin 😊
Yasak_elma Rabbim hayırlı kapılar açsın kuzum. Ya Allah dedin mi herşey çözülür. Gönlüne göre versin inşallah 🤲gerçekten de öyle bir devirdeyizki herşey ateş pahası elinini yaklaştıramıyosun ama mecbursunds
Cicilibicili Aminn Allah razı olsun cümlemizi inşallah 🤲
deleted_13428 Allah korusun Rabbim şaşırtmasın. Umudum hep var elhamdülillah
Deleted_1 Allah razı olsun kalbi güzeliimm hepimizin inşallah ❤️
sosyolog1kadin o senin kalbinin güzelliği canım🥰çok amin hep amin bi süüürrüüü amin🌺🥰🤲🏻
Rashel_16 Allahım yardımcın olsun eşine hidayet nasip etsin. Bizler onlara Allahın emanetiyiz ailesi çocuklarının annesiyiz bi hayat paylaşıyoruz neden zehir ederki mutlu huzurlu yuvası olması varken
Sedaa Allah razı olsun canım ❤️hamd olsun inancım sonsuz bu dünyaya rahat etmek için gönderilmedik eğer hiçbir derdi sıkıntısı yoksa o zaman korkmalı insan. Rabbimden gelen herşeye hamd olsun 🤲
sosyolog1kadin Amin canım inşallah rabbim hepimizin gönlüne göre versin🤲
sosyolog1kadin geçen sene bu zamanlar o kadar zordaydım ki anlatamam sağlığım imtihanımdı ibadetimi yapıyorum çok şükür ama ona rağmen yaşadıklarım beni isyana teşvik ediyordu sanki gene çok şükür nefsime şeytana da uymadim bilmeden bişey yaptıysam Rabbim affetsin o derdimin dermanını verdi Rabbim gerçekten sabrın sonu selamet 😊bu yılda hatta şimdi uzun zamandır canımı sıkan bir derdim var ben Allah a bıraktım elimden geleni yaptım ama olmadı hala çaresiz hissediyorum size şunu söylemek istiyorum anne baba eş herkes aldatır herkes kırabilir kalbinizi bigün herkes hiç beklemediğiniz şeyler yapabilir asıl sevgiyi sizi Yaratan ’a besleyin O geri çevirmez kimseye anlatamadığınız derdinizi o duyar…zaten bu iman olmasa inanmayan herkes intihar eder derdinden ki imanı zayıf olan ediyorda😓
Rashel_16 aynı durumdayım
Popy_ o kadar doğru yazmışsın ki gerçekten beklemediğin kişiler bile seni terk eder yalnız bırakır ama Rabbim onca yaptığımız hataya rağmen yinede tövbe edin gelin diyor ❤️