• Muhabbet
  • Çaresiz hissettiğiniz an oldu mu hiç?

sosyolog1kadin evet çok çaresiz hissediyorum kendimi bazen oğlum da otizm yatkınlığı var aslında hafifin de hafifi geçebilecek bir durum ama çok tükendim bağıra bağıra bir dağ başına gidip ağlayasın geliyor güçlü durmak zorundayım. Maddi olarak da çok çöktük haftanın iki günü ergoterapi alıyoruz seansı 250 TL ve bizim bulunduğumuz il de yok başka bir ile gidiyoruz ikş çocukla

PiTi yaa inan kendimden utandım şuan. Rabbim şifa versin canım en kısa zamanda hayırlısıyla 🤲

• PiTi bunu yanıtladı.
    • PiTi bunu beğendi.

sosyolog1kadin bende çıkmazdayım dayanacak gücüm kalmadı artık 2 yıldır kurtulamadım bu kaynana dan neler çektim neler eşimle konuşmama kararı aldık 1 yıldan fazladır konuşmuyoruz ama lanet gelsinki evler karşılıklı dili durmuyor durmuyor beddua etmek istemiyorum sürekli küfür hakaret ve beddua ediyor bana duymamazlıktan geliyorum delidir diyorum ama olmuyor evlenir evlenmek tüm altınlarımı eve yatırdık o kadar dedim uzak olalım yok benim annem ailem iyidir dedi dinlemedi beni evi yaptık tapumuzu vermıyor verse çıkıp kurtulacağız hem tapuyu vermıyor hemde sizi evden çıkaracam diye tehtit ediyor napacam bilmiyorum dayanamıyorum bu hasta kadına kaldıramıyorum sürekli olay sürekli kavga ben nasıl böyle bir aileye düştüm bilmiyorum 😒

sosyolog1kadin evet oğlum kalp hastası baypas oldu 18 saat sürdü 3 kere hemde daha da olacak Bi gece doktor aradı son saattleri vedalaşın demeye hangi anneye söylenir bu sözz… Allah düşmanımı bile evlatla imtihan etmesin çok zor

seksihatun ahh kuzum benim ya öp yerime onu olur mu🥺 geri baktığınızda zor günler geçirdik ama atlattık çok şükür diyeceksiniz Allahın izniyle 🤲

sosyolog1kadin amcam tarafindan taciz edildigimde aldatildigimda , cocugum olmadigi zamanlarda , insanlarin arkamdan kısır diye konuştuklarinda , dogumdan sonra enfeksiyon kapip 1 hafta hastanede tedavi edildigimde , gırtlak kanseri babami yogun bakimda bir basina eve bırakip döndügümde hepsinde aciz ve kimsesiz hissettim kendimi … ama sonra … rabbim hep benimleydi bni hic yalniz bırakmadi rabbim sana sonsuz şükürler olsun

hazanmevsimi24 ahh canım benim neler yaşamışsın böyle. Bende küçük yaşta tacize uğradım bir çok kez seni çok iyi anlıyorum. Sonsuz hamd olsun Rabbimin adeleti şaşmaz kimsenin yaptığı yanına kalmaz

sosyolog1kadin Şuan bende o kadar çaresiz hissediyorum ki köşeye sıkışmış gibiyim doğru yolumdan şaşırcam diye korkuyorum artık tek inancım tek bekleyişim yolun sonu aydınlık umudu onuda kaybetmek üzereyim sabrımın son demlerindeyim resmen 😔 Rabbim bir an önce aydınlık versin ferahlık versin 😔

Glcan_trr Sen benim eltim olabilirmisin acaba eğer eltim olsa varya senmisin diyeceğim aynı kaynana resmen Allah bir yol versin inşallah bize 😔