Arzu1 çocuktan sonra ister istemez oluyor da sen çok evhamlısın canım ya. Kendini de bebeğini de bunaltırsın böyle.

Cicekliperde walla haklısınız kendimi törpülemem lazm karsimdakileride zora sokucam ondan korkuyorum en kısa surede randuvu alsam iyi olur

Arzu1 al al insan anlattıkça rahatlıyor. Ben de gitmiştim kuzenim gidecekti dur ben de gideceğim deyip girmiştim. Kuzenim de bir şey çıkmadı. Ben de çıktı 😂çok önemli bir şey değil de insan bilemiyor .

Gayecikkk01 ya acaba doğduğundan beri ismi yerine örnek veriyorum annem annecim babacım paşam aşkım bebeğim vs diye mi sevdiniz çünkü maşallah birçok şeyi yapıyormuş acaba ismini mi tam bilmiyor

Gayecikkk01 göz teması kuran otizmli çocuklar da var ismine bakması gerekiyor bize doktorumuz size birisi adınızla seslendiğinde bi dönüp bakıyorsunuz istemsizce değil mi demişti. Benim oğlum da yatkınlık var siz de takip de kalın onu tetikleyecek şeylere müsaade etmeyin sakın

PiTi yok canım niye inanmayım. Farklı boyutları olabiliyor çünkü. Ama arkadaşımız ismiyle pek seslenmemiş , ismine alışık olmayabilir.

• PiTi bunu yanıtladı.

Cicekliperde valla biz de o durum söz konusu olduğu için doktora gitmekte fayda var benim oğlum da yatkınlık var kayma ihtimali var yani

PiTi Allah korusun. Sen önlemini al. Doktor ne yapmanız gerektiğini söylemiştir. Kidste herkes sürekli otizm dediği için bazen abartılıyor ama tabi doktorun görmesi şart

• PiTi bunu yanıtladı.

Cicekliperde evet canım aldık biz önlemlerimizi baştan konduramadık zaten görememişiz bazı şeyleri o yüzden her gördüğüm yere yazıyorum mutlaka gidin diye en ufak bir belirti bile varsa

PiTi kuzum cok haklısın 1 haftadır sadece ismiyle seslendim ve artık bakıyor aşina olmaya başladı. Sende korkma birsürü belirti olması lazımmış tek belirti bisey anlam ifade etmiyormuş içini ferah tut ❤️

• PiTi bunu yanıtladı.

Gayecikkk01 sen bol bol ismi ile seslen ve hep göz teması kur bizim ki baya yol katetti şu an anlayamaz kimse ama ipin ucunu bırakınca hemen farklılıklar çıkıyor ortaya. Biz de kanat çırpma, göz teması zayıflığı, tekerlek döndürme, ismi ile seslenince bakmama gibi gibi çok şey vardı ama onun yanında verilen emri yerine getirme gibi şeyleri de vardı güzel temennilerin için çok saol çiçeğim

PiTi merhaba bu kanat çırpmayı birşeye sevindiğinde heyecanlandığında mı yapıyor benim oğlumda 32 aylık kanat çırpma hala var

• PiTi bunu yanıtladı.