Gayecikkk01 göz teması kuran otizmli çocuklar da var ismine bakması gerekiyor bize doktorumuz size birisi adınızla seslendiğinde bi dönüp bakıyorsunuz istemsizce değil mi demişti. Benim oğlum da yatkınlık var siz de takip de kalın onu tetikleyecek şeylere müsaade etmeyin sakın
Otizim belirtisi mi
Cicekliperde çiçekli perdecim inanmayacaksın ama göz teması kuran çocuklar var
PiTi yok canım niye inanmayım. Farklı boyutları olabiliyor çünkü. Ama arkadaşımız ismiyle pek seslenmemiş , ismine alışık olmayabilir.
Cicekliperde valla biz de o durum söz konusu olduğu için doktora gitmekte fayda var benim oğlum da yatkınlık var kayma ihtimali var yani
PiTi Allah korusun. Sen önlemini al. Doktor ne yapmanız gerektiğini söylemiştir. Kidste herkes sürekli otizm dediği için bazen abartılıyor ama tabi doktorun görmesi şart
Cicekliperde evet canım aldık biz önlemlerimizi baştan konduramadık zaten görememişiz bazı şeyleri o yüzden her gördüğüm yere yazıyorum mutlaka gidin diye en ufak bir belirti bile varsa
PiTi sevindim canım. İnş kolay şekilde atlatır
Cicekliperde inşallah canım Allah razı olsun
PiTi kuzum cok haklısın 1 haftadır sadece ismiyle seslendim ve artık bakıyor aşina olmaya başladı. Sende korkma birsürü belirti olması lazımmış tek belirti bisey anlam ifade etmiyormuş içini ferah tut ❤️
Gayecikkk01 sen bol bol ismi ile seslen ve hep göz teması kur bizim ki baya yol katetti şu an anlayamaz kimse ama ipin ucunu bırakınca hemen farklılıklar çıkıyor ortaya. Biz de kanat çırpma, göz teması zayıflığı, tekerlek döndürme, ismi ile seslenince bakmama gibi gibi çok şey vardı ama onun yanında verilen emri yerine getirme gibi şeyleri de vardı güzel temennilerin için çok saol çiçeğim
PiTi kaç aylık bebeğin suan
Gayecikkk01 4 yaşında canım ama 1.5 yaşında çıkıştı bazı şeyler
PiTi suan konuşabiliyor mu peki
Kaansmom evet canım bir şeye heyecanlanınca yapıyor yA da sevinince ama bize doktorumuz mutlaka bunun 3 yaşından sonra bastırılması gerektiğini söyledi. Şimdi ergoterapi alıyoruz baya yol katettik. Biz de dur yapma yerine dikkatini başka bir şeye veriyoruz o an aaa hadi gel bir çak yapalım diyoruz
Gayecikkk01 tabi tabi koca adam gibi sohbet ediyoruz
Gayecikkk01 bunu ali fuat serpen paylaşmıştı geçenlerde çocukta kulakta su birikmesi vardı tedavi olunca düzelmişti bi baktırın isterseniz