PiTi kuzum cok haklısın 1 haftadır sadece ismiyle seslendim ve artık bakıyor aşina olmaya başladı. Sende korkma birsürü belirti olması lazımmış tek belirti bisey anlam ifade etmiyormuş içini ferah tut ❤️

• PiTi bunu yanıtladı.

Gayecikkk01 sen bol bol ismi ile seslen ve hep göz teması kur bizim ki baya yol katetti şu an anlayamaz kimse ama ipin ucunu bırakınca hemen farklılıklar çıkıyor ortaya. Biz de kanat çırpma, göz teması zayıflığı, tekerlek döndürme, ismi ile seslenince bakmama gibi gibi çok şey vardı ama onun yanında verilen emri yerine getirme gibi şeyleri de vardı güzel temennilerin için çok saol çiçeğim

PiTi merhaba bu kanat çırpmayı birşeye sevindiğinde heyecanlandığında mı yapıyor benim oğlumda 32 aylık kanat çırpma hala var

• PiTi bunu yanıtladı.

Kaansmom evet canım bir şeye heyecanlanınca yapıyor yA da sevinince ama bize doktorumuz mutlaka bunun 3 yaşından sonra bastırılması gerektiğini söyledi. Şimdi ergoterapi alıyoruz baya yol katettik. Biz de dur yapma yerine dikkatini başka bir şeye veriyoruz o an aaa hadi gel bir çak yapalım diyoruz

PiTi 3 yaşına kadar vakti var demekki bizde sadece bu sorun var neden bilmiyorum ama duygusunu bu şekilde ifade ediyor dikkat dağıtıyorum bende

• PiTi bunu yanıtladı.

Gayecikkk01 bunu ali fuat serpen paylaşmıştı geçenlerde çocukta kulakta su birikmesi vardı tedavi olunca düzelmişti bi baktırın isterseniz

Kaansmom evet 3 yaşına kadar olabilir deniliyor biz heyecanlanınca ellerimizi birbirine vuruyoruz diyelim ki onlar da öyle yapıyor ama takip edin mutlaka zamanla bırakır bence