taricat unutmadık canım ❤️ Hatta geçen eski bi postta sana rastladım. Niye gitti ki diyordum. Şimdi iyisin inşallah.
Uzun aradan sonra ...
taricat Hoşgeldin,hayırlı olsun,gecmis olsun canım🤗😅
Cicekliperde iyi ki varsınız ♥️ daha iyiyim elhamdülillah 🥰 sen nasılsın ?
Yasak_elma sağolasin askoom 😂🥰
taricat çok şükür iyiyim ☺️
taricat hosgeldinnn🌸🍀🍀
Polyannacilik hoşbuldummm 🥰❤️
taricat kız ben de bu aralar hiç göremiyorum seni şimdi görünce şaşırdım aaa dedim😁
taricat hoşgeldin bende şeyden hatırlıyorum seni birininnresminde kıl resmî vardı ekranında var diye uğraşıp sürekli silmeye çalışmıştın 😁😁 nasıl gidiyor araları kaç yaş olucak ben hiç cesaret edemiyorum ikinci çocuk düşüncesine bile
Queen_Mommm geldim geldim ce eeee dedim 😂😂😂🥰
Mavininoyunu hahahaha ay o kıl profil ömrümü yemişti 😂😂😂 şimdilik iyi gidiyor sayılır kardeşi olacağı için seviniyor . Doğumdan 2 ay evvel 3 yaşını bitirecek oğlum aralarında 3 yaş olacak yani . Bana göre iki bebik arası 2-3 yaş ideal . Sende kendine güveniyorsan koyver gitsin kardeş mutlaka şart 😌😂
- Düzenlendi
taricat Hosgeldin bebisim ben hatirliyorum valla🌼 taricat kullanici adının hikayesiyle hatırlıyorum hem de😂
Sokaklambasi yaaa hafızaya bah hele maşaAllah maşaAllah 😂😂hoşbuldum gülüm 😌❤️
taricat kız kadını gazlama @Mavininoyunu sen bakma bacım ona yapma kendini kör kuyulara atma insanlık vazifem seni uyarmak isterim bende bir gaflete gelip yaptım anam anam 33 ay var aralarında biri şuan 4 diğeri 16 aylık çığlık çığlık gidiyorlar küçük oğlan kızın saçına yapışıyor büyük onu ittiriyor falan kavga kıyamet kızım kardeşi var diye eve girmek istemiyor sürekli babannenede anannede kalıncam diye ağlıyor çok yıprandım😟