taricat hoşgeldin bende şeyden hatırlıyorum seni birininnresminde kıl resmî vardı ekranında var diye uğraşıp sürekli silmeye çalışmıştın 😁😁 nasıl gidiyor araları kaç yaş olucak ben hiç cesaret edemiyorum ikinci çocuk düşüncesine bile

taricat unutmadım unutamam 😬😬 ah ah gebelik zor doğurunca ayrı bi zor 🫠

Mavininoyunu hahahaha ay o kıl profil ömrümü yemişti 😂😂😂 şimdilik iyi gidiyor sayılır kardeşi olacağı için seviniyor . Doğumdan 2 ay evvel 3 yaşını bitirecek oğlum aralarında 3 yaş olacak yani . Bana göre iki bebik arası 2-3 yaş ideal . Sende kendine güveniyorsan koyver gitsin kardeş mutlaka şart 😌😂

Cicikiz ah bacım ah kadinlarin her hâli ayrı bir çile ayrı bir zorluk 😬 boşuna cennet annelerin ayakları altına serilmemis Allah yardımcımız olsun 🥺

taricat Hosgeldin bebisim ben hatirliyorum valla🌼 taricat kullanici adının hikayesiyle hatırlıyorum hem de😂

taricat kız kadını gazlama @Mavininoyunu sen bakma bacım ona yapma kendini kör kuyulara atma insanlık vazifem seni uyarmak isterim bende bir gaflete gelip yaptım anam anam 33 ay var aralarında biri şuan 4 diğeri 16 aylık çığlık çığlık gidiyorlar küçük oğlan kızın saçına yapışıyor büyük onu ittiriyor falan kavga kıyamet kızım kardeşi var diye eve girmek istemiyor sürekli babannenede anannede kalıncam diye ağlıyor çok yıprandım😟