Ben sade domates konservesi yaptım 15 şişe 5 6 şişe de domatesli biberli yaptım 10 küçük turşu şişesi kısır yanına falan sos yaptım acılı karnıyarıklık patlıcan attım buzluğa biberleri tüm ve bölmeli kızartıp attım buzluğa bamya attım birkaç poşet kurutmalığım ve közlememde annemden ve kayınvalidemden gelecek onlar yapacak bana siz neler yaptınız neler yapacaksınız fiyatlar nasıl
Ben domatesi 6₺den aldım
Patlıcan 7buçuktu
Biberde 8₺ydi
Bamya 15₺
Yaşadığım yer Diyarbakır bu arada buranın fiyatları şuanlık böyle 🥰

Mujahide_esved bizim kendi bahçemizden yeşil fasulye bamya koyduk domates i hem kabuğu soyulup doğranmış hemde bütün halde koydum salatalık doğrayıp attım buzluğa sonra yeşil sivri biber kızartmalik doğrayıp attım şimdilik bu kadar

Hanımlar istanbuldan selam🥰 domates konservesi yaptım, domates sosu ,barbunya , bezelye ,kırmızı biber ve yeşil biber doğrayıp attım, vişne,fasulye , kırmızı erik , şeftali suyu yaptım, kırmızı biber ve patlıcan közledim kara lahana attım , sırada salatalık,havuç ve kabağı nasıl atacagimi bilmediğim için bana yardımcı olur musunuz😊

Mujahide_esved konyadan herkese selamlar ilk yazın başında 5 kilo taze yaprak alıp onu sarıp koydum Bamya koydum,annemin bahçeden karnıyarık koydum,barbunya koydum,bezelye koydum bezelyeyi 10 dan aldım barbunyanın kilosu 20 tl şeftali,kayısı ve erikten meyve suyu konstresi koydum annemin bahçeden olunca ziyan olmadın dedim şeftaliden pestil yaptım onuda koydum yine annemin bahçeden kızartmalık biber ve yemeklik biber koydum geçen seneden taze fasulyem var bu yıl koymayacağım bu gün acı sos yaptım yine geçen seneden menemen konservem var koymayacağım çilek,şeftali reçellerimide geçen sene yapmıştım iyi oldu bu sene yüküm yok salçamıda aldım kilosu 35 den Allah sağlıkla yemek nasip etsin

masumkoylu halden aldım halde fiyatlar bu şekilde bazıları daha uygun olduğunu söylüyor neresinde oturuyorsunuz memnun oldum 🥰

bitterdelisi24 bu sene fasulye yapmayı düşünmüyorum konserve olarak eşim yemiyor zaten bende o yemediği için aramıyorum pahalıymış bayağı Rabbim büyüktür inşallah yapacaz artık bir şekilde mecburen

Deleted_1 salatalığı ilk defa duydum vallahi direk rendeleyip mi atıyorsunuz bende yapayım cacık için fasulye bu sene yapmayacağım iki kişiyiz eşim yemiyor hep kaynanama verdim ben diyorum biraz haşlayıp buzluğa atayım çıkarıp sarımsakta kavururum güzel oluyor 🥰

Mujahide_esved Menemen yaptık buzluya attık erik alıp marmelat yapıp buzluğa attık fırında domates çorbası yapıp buzluğa attık kahvaltılık sos yapıp buzluğa attık yerimiz İstanbul. Sarıyer’de oturup Zeytinburnu’ndan pazar yaptık Domates çorba için 50 kg alıp 6 tl aldık yaptık Menemen 30 kg alıp 6,5 tl alıp yaptık biber 11 tl aldık erik 6 tl aldık kapya biber 15 tl alıp yaptık cuma gökçeadaya gideceğiz ordanda bamya alacağız geçen sene 15 tl 25 kg almıştık bu sene bakalım kaç tl olucak

Mujahide_esved ben fasulyemi direk çiğden koyuyorum
              Bende eşimde çok severiz 😋
              15 poşet koydum bu hafta sonu tekrar gidip toplamayı düşünüyorum 😂🤣
              Ewet canım rendeleyip koyuyorum