- Düzenlendi
Ablanizgeldiii Keşke üslübunuz içinde bi temizlik yolu olsaydı 😏🤷🏻♀️ Allahtan gusül var 😊 parmağını g*tüne sokmakta snaa kalmış için rahat değilse onuda yap 🤣🤣🤣
Ablanizgeldiii Keşke üslübunuz içinde bi temizlik yolu olsaydı 😏🤷🏻♀️ Allahtan gusül var 😊 parmağını g*tüne sokmakta snaa kalmış için rahat değilse onuda yap 🤣🤣🤣
Mevanuraaa gusül sizi temizlemez ya 😬 her konuda takmışsınız üslup üslup , siz kusursuzsunuz zaten bayan ,😁
Ablanizgeldiii resmen dalga geçiyorsun bilgin yoksa fikrinde olmasın. Dini konular sence bence ile olmuyor. Ayetler hadisler niye var, sence bence ile bu iş çözülmüyor. Bari bu konularda üste çıkmaya çalışmayın ya..
Ablanizgeldiii ona bişey diyemicem bende yeni duydum canım ama sen böyle eleştiri yapınca kötü hissedip cevap vermek istedim
sosyolog1kadin haşa dinle dalga geçmek ne haddine yorumlar abartı geldi bana Nihat Hatipoğlu dedi iğne ucu kadar yer kuru kalmicak dendiysede sabaha kadar suyun altında kalmakta israftir normal duş alır gibi abdest alsanız yeterlidir fazla su israfı yapmayın zirra dinimiz kolaylık sunmuştur böyle yorumlayıp işi zorlaştırmayın insanları dinden temizlikten uzaklaştirmayin dedi , bu bilgiyi edindim ve düşüncemi söyledim tabi işin içine dalga değil de espiri katarak saat kaç olursa olsun şartlar nasılsa yinede abdestimi ihmal etmem kim nasıl anlamak isterse anlasın bana abartı geldi banyodaki saçı toplayıp onu da yıkayıp sonra atmak falan neyse ya uğraşmayin benimle sabaha kadar söylesem de boş 😁😘
Popy_ olabilir sadece espiri kattım o kadar 😘 yoksa dinle dalga geçmek kimsenin haddine dgl
Ablanizgeldiii kız bende öyle yazdığını görünce biraz sinirlendim kusura bakma . Ama dini şeylerde espri de şakada yapılmamalı daha dikkatli ol ☺️ben adetliyken dikkat ediyorum ne olur ne olmaz diye kıllarımı almam ama illaki saçınız orda burda dökülüyor süpürüyoruz hergün evi saçta gider onu yıkamak lazımmı bilmiyorum iyi bir araştırmak lazım.
sosyolog1kadin 🥰 tabi dikkat ederim 😘 evet işte anlatmak istediğim de buydu 😗😗
Ablanizgeldiii Yanlış üslup doğru sözün celladıdır… Sizde de öyle olmuş …. Boş muhabbetinizi sürdürecek vaktim yok…
Sadece belirtmek isterim ki her saç telinin peşinden koş demedim .. Saç tararken düşen saçı topla demişim tek tel dahi olsa yıkayın…. Ben öyle duydum öyle yapıyorum …
Hocayım demedim gel bana uyy böyle yap demedim fikrimi belirttim… İstediğini yapmakta özgürsün BAYANNNN..😏
Mevanuraaa tamam bayannnnnn boş muhabbeti sürdürme 😁😁
Gizemlikiz yav yeter artık hayatı zorlaştırmayı insanları kandırmayı bırakın. Sinir bozucu duyumlarinizi bir kenara saklayın ne dinle ne mantıkla ne akılla kabul edilir bir yanı yok bu dediğinin!!!
Ablanizgeldiii sen haklısın cahillerle takılıp saçma sapan şey öğrenip başkalarını da zehirliyorlar. Küçüklüğümden beri dini kitaplar ilmihaller okudum sohbet ortamlarında ve çeşitli cemaat ve dini görüşlerin bulundugu ortamlarda farklı kişilerle bir araya da geldim ve tamamen saçmalıklara inanan kadınlar var ama özellikle kadınlara çok üzülüyorum. İşsizlik, dedikodu, hayallerin ve umutların olmayışı bu saplantılı hurafelere inanmaya itiyor.
fatimaaaa teşekkürler anlayışınız için dinde bana göre ona göre olmamalı bence 😘ne gerçekse o konuşulmali ve böyle zorlaştırilinca gerçekten haşa insanı dinden uzaklaştiriyorlar 💕
Dinimizde ( Hanefi mezhebi için konuşuyorum ) adetken tüy almak da saç kestirmek de mekruhtur. Hatta mümkünse tırnaklarımızı bile kesmesek daha iyi.
Ama mecburiyet varsa adetin son günü hariç yani gusül alacağımız gün olmamak kaydıyla tüylerinizi alabilirsiniz.
Mekruh yapılması hoş olmayan demektir. Halk arasında anlaşılsın diye 100 mekruh bir günah yerine geçer şeklinde bi anlatım vardır. Tabi ki en iyisini Allah bilir 🌺🥰
fatimaaaa bu benim doğrum ben bu sekilde uygun gorup uyguluyorum bildigimide arkdsla paylastim sen istedigin gibi yapabilirsin dini zorlastirma kismina gelinirsede abdest alip temizlenmek (tuy kil tirnak vs ) bu kadar zorunuzami gidiyor anlamis degilim
Ablanizgeldiii sok rahatla ozman ne diyelim iğrenç üslup 🤧
Baştan almayı unutma bozuldu parmak attın ya leş leş leş
Yusra iğrenç olan sizsiniz size yorum yapmadım hayırdır ???
Ablanizgeldiii Bende sana yorum yapmamıştım ama 😂
Mevanuraaa geldi cahil avukat