Lilo kız konak gibi bi yerdemi yaşıyorsun yoksa sen🤩

Lilo ürgüp’e dair bir tek peri bacaları geliyor aklıma 😬😁

Karşılıklı azdıracak şeyler söyle canım o söyledikçe sende ona karşılık güzel şeyler söyle kısık sesle kulağına 🙈

Bende konusmasini istiyorum amaa yooook adam suskun 🤣🤣

Lilo gorev gibi değilde zevk alarak yasarak sevismek aşırı zevk veriyor bana. Bol bol ten temasinda olmak okşamak dokunmak. Baska biseye gerek yok ,,😍

6 gün sonra

Lilo biz babaannesine bırakıp gezmeye diye çıkıp gece tepe ıssız bi yere çekip arabada ilişkiye girmiştik efsaneydi ya hem farklılık oldu hem daha zevkli 😂

Anne123 inliyor tabi zevk alınca neden inlemesin kız taş olsa catlar inlemese😂😂Eşinden hiic cıt çıkmıyormu?

Yasak_elma tabi hızlı nefes alıp veriyor da benim gibi ah uh yapmıyor 🤣 ne yani zevk almıyor mu şimdi anlamadım ben 😀

Anne123 Kız zevk almasa boşalirlarmı🤭Demekki senin herifde ses cıkartamıyor huyu öyle belkide🤷‍♀️😂

Sjsjsjsjsjsjsjsj Direk söyleyebilirsin diyince utandım şimdi🙈 canım sürekli sekste eşini işinde iyi olduğunu hissettirecek şeyler söyle kulağına çok güzel s*kiyosun , beni çıldırtıyosun , süpersin zevkten dört köşe oluyorum falan 🙈 bide ben mesele kulağına sessizce amımı parçala,sabaha kadar becer beni , amım yanıyor oluk oluk boşalda sönsün ateşim falan diyorum🙈🙈 eşim aylardır görevde 1 ay sonra izne gelecek hep aklımda kuruyorum çok özledim 🙈

Melike-Alya valla cnm bende 3 aylık yeni evliydim eşim cezaevine girdi 6 aydır yok inşallah Rabbimin izniyle bu Çarşamba gelecek bende çok özledim eminim oda çok izlemiştir 🥰🤗😊

Lilo göğsünü hafifçe oksa
                Miden bulanmiyosa yalarken sert yap bide dassagindan tut olsa 🔥🔥