Delice gece yaşamak
Boss Bosuna yırtınma kardes arkadaş cevap vermiyor kimseye🙄🙄
Yasak_elma sana sorasım geldi yaa koca inler mi yaw benimki niye hiç inlemiyor anlamadım haha 😀🤣
Anne123 inliyor tabi zevk alınca neden inlemesin kız taş olsa catlar inlemese😂😂Eşinden hiic cıt çıkmıyormu?
Yasak_elma tabi hızlı nefes alıp veriyor da benim gibi ah uh yapmıyor 🤣 ne yani zevk almıyor mu şimdi anlamadım ben 😀
Anne123 Kız zevk almasa boşalirlarmı🤭Demekki senin herifde ses cıkartamıyor huyu öyle belkide🤷♀️😂
Yasak_elma doğru boşalmazlar dimi 😀 bian bende zevk almadığını düşündüm .. 🤣
Melike-Alya mesela neler söyleyebiliriz ben daha yeni evliyim bana biraz öneride bulunurmusun 😁🙈
Anne123 E yani🤔
Sjsjsjsjsjsjsjsj Direk söyleyebilirsin diyince utandım şimdi🙈 canım sürekli sekste eşini işinde iyi olduğunu hissettirecek şeyler söyle kulağına çok güzel s*kiyosun , beni çıldırtıyosun , süpersin zevkten dört köşe oluyorum falan 🙈 bide ben mesele kulağına sessizce amımı parçala,sabaha kadar becer beni , amım yanıyor oluk oluk boşalda sönsün ateşim falan diyorum🙈🙈 eşim aylardır görevde 1 ay sonra izne gelecek hep aklımda kuruyorum çok özledim 🙈
Melike-Alya ayyyy giiiiizzzz 😳😳ayyy çok utandım nasıl söylenir ki öyle şeyler 😂😂 okurken bile utandım 🙈🙈🙈😅😅😅
Melike-Alya valla cnm bende 3 aylık yeni evliydim eşim cezaevine girdi 6 aydır yok inşallah Rabbimin izniyle bu Çarşamba gelecek bende çok özledim eminim oda çok izlemiştir 🥰🤗😊
Yasak_elma Ahahha bizde var bebiş zorluklarını en iyi ben bilirim 😀
Sjsjsjsjsjsjsjsj Eşin sonuçta kız yatakta utanma olmaz🫣
Sjsjsjsjsjsjsjsj Kız ne utanıyon kocan sonuçta yatakta utanma olmaz🫣😬
Melike-Alya 😬😬😬bunları hep içimden diyorum zevk alabilmek adına sesli söyleyemiyorum söylesem tepkisi ne oluf bilmiyorum 😒
Sjsjsjsjsjsjsjsj Rabbim kavuştursun canım güzel bi gece yaşayın🥰
deleted_14036 Hoşuna gider canm her erkek bu işte iyi olduğunu bilmek ister bn susup konuşmayınca falan eşim niye patates çuvalı gibi duruyorsun diyor 🤪🤪
Lilo bende burda bekliyorum