Lilo gece uykusunda birden organını ağzına alabilirsin
Delice gece yaşamak
deleted_14044 ya benim eşim çok huylaniyo 5 aydır evliyiz 2,5 yıldır sex hayatimiz var ama eşim aniden dokununca ya da ne biliyim yanağını bile oksasam bir süre sonra huylaniyo çok sinir oluyorum söylüyorum da beni senden önce kimse böyle sarılarak dokunarak sevmedi alışkın değilim diyo kayinpederim kayinvalidem falan da pek sevmez dokunmayı ne yapabilirim bu konu hakkında bilmiyorum
Bilinmezbirkimse bizde ilk zamanlar öyleydik. 9 aydır evliyim ve 2 senedir birlikteyiz. Evde boş boş otururken bile bana dokunmasını istemezdim gece kolunu atardı uyuyamazdim. Şimdi ben ona kolumu atmadan uyuyamıyorum 😂😂
Lilo ay happymomdan buraya gelince nereye geldim dedim 😁😁😁 yazılanları okudum gülmekten ölücem kız siz neler yaşıyorsunuz böyle 🤣🤣🤣
Melike-Alya hele senin açık sözlülüğüne bittim 🤣🤣🤣🤣
Melike-Alya amin amin inşallah 🤲🤲🤲
deleted_14044 eşim uyurken mi🙄
Sjsjsjsjsjsjsjsj evet canım eminim çok hoşuna gidecek.sabah uykulu haliyle de olabilir
deleted_14044 ayy kız ben utanırım 🙈 sonra bide kızmasın adam 😂gece gece kudurdun mu diye
Sjsjsjsjsjsjsjsj işte o kısım çok önemli 😂 mesela benim eşim sabah uyandirilmaktan nefret eder o yüzden onu hiç uyandırmam kendi uyanır ama öyle bişey yaptığımda çok hoşuna gider mutlu olur 🤭 yapmadan önce eşinin fikrini alabilirsin
deleted_14044 cnm ben yeni evliyim o yüzden öyle şeyleri yapmaya çok çekiniyorum acaba abes karşılar mı yada farklı şeyler düşünür mü diye
Sjsjsjsjsjsjsjsj bence daha çok hoşuna gider kuşum her erkeğin hayali bence kendi kadınının kendine aç olması 🤭
deleted_14044 aslında ister diye düşünüyorum hatta çokda hoşuna gidecektir ama ben fazlasıyla utangacim en basitinden dokunmaya bile utaniyorum ☹️
Sjsjsjsjsjsjsjsj bizim 2 yıl oldu ben daha yeni aştım bu olayı eşim hep problem ederdi bana niye dokunmuyosun beni arzulamiyormusun hep ben başlatıyorum fln şimdi şu sıralar keyfi yerinde 😂
deleted_14044 evt bende öyle düşünüyorum aslında aklımda kuruyorum da şöyle yapcam böyle yapcam diye ama o an çok utanıyorum 😂
deleted_14044 bizim daha 8. ayımız dolmadı çok yeniyiz 🥰
Sjsjsjsjsjsjsjsj eşinin yüzüne bakmamaya calis zevk almaya bak hissetmeye çalış bunların yardımı olur veya eşinin seni öyle görmesini istemiyorsan gözlerini bağlayabilirsin daha bı heyecan katabilir
Lilo karşılıklı konuşun çok fena oluyor 😂
Sjsjsjsjsjsjsjsj bende soylerim ve ben soyledikce o delirir
busra1404 Uygulama değişmiş hangisine yanıt verdiğini anlmadım balım hangisine bittin🫣🤪