deleted_14044 ayy kız ben utanırım 🙈 sonra bide kızmasın adam 😂gece gece kudurdun mu diye
Delice gece yaşamak
Sjsjsjsjsjsjsjsj işte o kısım çok önemli 😂 mesela benim eşim sabah uyandirilmaktan nefret eder o yüzden onu hiç uyandırmam kendi uyanır ama öyle bişey yaptığımda çok hoşuna gider mutlu olur 🤭 yapmadan önce eşinin fikrini alabilirsin
deleted_14044 cnm ben yeni evliyim o yüzden öyle şeyleri yapmaya çok çekiniyorum acaba abes karşılar mı yada farklı şeyler düşünür mü diye
Sjsjsjsjsjsjsjsj bence daha çok hoşuna gider kuşum her erkeğin hayali bence kendi kadınının kendine aç olması 🤭
deleted_14044 aslında ister diye düşünüyorum hatta çokda hoşuna gidecektir ama ben fazlasıyla utangacim en basitinden dokunmaya bile utaniyorum ☹️
Sjsjsjsjsjsjsjsj bizim 2 yıl oldu ben daha yeni aştım bu olayı eşim hep problem ederdi bana niye dokunmuyosun beni arzulamiyormusun hep ben başlatıyorum fln şimdi şu sıralar keyfi yerinde 😂
deleted_14044 evt bende öyle düşünüyorum aslında aklımda kuruyorum da şöyle yapcam böyle yapcam diye ama o an çok utanıyorum 😂
deleted_14044 bizim daha 8. ayımız dolmadı çok yeniyiz 🥰
Sjsjsjsjsjsjsjsj eşinin yüzüne bakmamaya calis zevk almaya bak hissetmeye çalış bunların yardımı olur veya eşinin seni öyle görmesini istemiyorsan gözlerini bağlayabilirsin daha bı heyecan katabilir
Lilo karşılıklı konuşun çok fena oluyor 😂
Sjsjsjsjsjsjsjsj bende soylerim ve ben soyledikce o delirir
busra1404 Uygulama değişmiş hangisine yanıt verdiğini anlmadım balım hangisine bittin🫣🤪
busra1404 Uygulama değişmiş hangisine yanıt yaptığını göremiyorum balım hangisine bittin🙈😀🫠
busra1404 Forum güncellenmiş hangisine yorum yaptığını çözemedim balım hangisine bittin🙈😀😀
Melike-Alya Direk söyleyebilirsin diyince utandım şimdi🙈 canım sürekli sekste eşini işinde iyi olduğunu hissettirecek şeyler söyle kulağına çok güzel s*kiyosun , beni çıldırtıyosun , süpersin zevkten dört köşe oluyorum falan 🙈 bide ben mesele kulağına sessizce amımı parçala,sabaha kadar becer beni , amım yanıyor oluk oluk boşalda sönsün ateşim falan diyorum🙈🙈 eşim aylardır görevde 1 ay sonra izne gelecek hep aklımda kuruyorum çok özledim 🙈
Buna bittim 🤣🤣🤣🤣 Melike-Alya
Melike-Alya canım maşallah sana ben 7 senelik evliyim hala utanıyorum daha yeni yeni eşime oral yapmaya başladım böyle şeyler söylersem nazar bilemem keşke bende söyleye bilsem ya 😩😩
Yasak_elma Edepsiz konuşmaları seviyolar nedense.