Sjsjsjsjsjsjsjsj işte o kısım çok önemli 😂 mesela benim eşim sabah uyandirilmaktan nefret eder o yüzden onu hiç uyandırmam kendi uyanır ama öyle bişey yaptığımda çok hoşuna gider mutlu olur 🤭 yapmadan önce eşinin fikrini alabilirsin

deleted_14044 aslında ister diye düşünüyorum hatta çokda hoşuna gidecektir ama ben fazlasıyla utangacim en basitinden dokunmaya bile utaniyorum ☹️

Sjsjsjsjsjsjsjsj bizim 2 yıl oldu ben daha yeni aştım bu olayı eşim hep problem ederdi bana niye dokunmuyosun beni arzulamiyormusun hep ben başlatıyorum fln şimdi şu sıralar keyfi yerinde 😂

Sjsjsjsjsjsjsjsj eşinin yüzüne bakmamaya calis zevk almaya bak hissetmeye çalış bunların yardımı olur veya eşinin seni öyle görmesini istemiyorsan gözlerini bağlayabilirsin daha bı heyecan katabilir

busra1404 Uygulama değişmiş hangisine yanıt yaptığını göremiyorum balım hangisine bittin🙈😀🫠

Melike-Alya Direk söyleyebilirsin diyince utandım şimdi🙈 canım sürekli sekste eşini işinde iyi olduğunu hissettirecek şeyler söyle kulağına çok güzel s*kiyosun , beni çıldırtıyosun , süpersin zevkten dört köşe oluyorum falan 🙈 bide ben mesele kulağına sessizce amımı parçala,sabaha kadar becer beni , amım yanıyor oluk oluk boşalda sönsün ateşim falan diyorum🙈🙈 eşim aylardır görevde 1 ay sonra izne gelecek hep aklımda kuruyorum çok özledim 🙈

Buna bittim 🤣🤣🤣🤣 Melike-Alya

6 gün sonra

Boss ayy bende arabada istiyorum eşimede söyledim farklılık olur diye en kısa zamanda inşallah olur

Melike-Alya canım maşallah sana ben 7 senelik evliyim hala utanıyorum daha yeni yeni eşime oral yapmaya başladım böyle şeyler söylersem nazar bilemem keşke bende söyleye bilsem ya 😩😩