Öylen yaptım biri yanlıştır belkı dedım şimdi yine yaptım ikiyi aynı çıktı reglime ıkı gün var sızce hamılelık varmı🙄

Eskobar ınsallah vardır ☺️planlıydı zaten yumurtlamadan tam on gün gectı popomun etlerı açıyor😅mıde bulantısı yok kaburgamın alt kısmında arada agrı oluyor bırde belım arıyor hayırlısı

Sedaa daha net görünüyor bende fakat resımde böyle çıkıyor ınsallah hamıleyımdır tskler yorum ıcın🌺☺️

ilayda-17 reglin gününden 2 gun daha geçsin bence öyle yap. Çok erken daha varsa bile. Ben reklam 3 gun geçti test yapmadan direk doktora gittim 3 haftalık demişti daha. Kese vardı sadece bebek görünmüyordu bile

Bisaniye, başlığı Gebelik testi sonucuma bakar mısınız? olarak değiştirdi.

Eskobar amin Allah razı olsun seninde sağlıcakla Babiş’lerini kucağına almayı nasıp etsın cnm🌺

ilayda-17 benmde bırebır aynı bu sekıldeydı daha cok cok yenı inşallah guzel haberler alırsın hamılelık gozukuyo 🤭 kan tahlılı ver dusuk cıkcak buyuk ıhtmal 5 ten yukarsı gebelık var demek oluyo guzel haberlerını beklıyoruzz

Yorgunannee dijital test yaptım pozıtıf üç dört haftalık gösterdi ama hafıf hafıf kanamam oluyor 😔 ınsallah tutunur bebegım duga edın ınsallah🥲

Eskobar Amin hamıleyım ama kanamam oluyor hafıften agrım yok ama korkuyorum🥲