ilayda-17 insallahh sen dıkkat et agr kaldırma yuksege uzanma tutunma kanamasıdr o ılk zamnlar oluyo sen yınede tedbırlı ol hayrlı ugurlu olsun insallah sag dalım gelsın 🥰

ilayda-17 doktora git lütfen imkanın yoksa ambulans çağır bi türlü git kanamalar tehlikeli olabilir sana düşük yapmaman için progestan verebilir zamanında kullanmaya başlarsan hiçbişey olmaz gecikme hamilelikteki kanamalar umursanmayacak şeyler değil tutunur inşallah sağlıcakla alırsın kucağına

Eskobar ınsallah cnm bugun gittım tutunma kanaması dıyor normal test yaptı ıdrar testı onun testınde on dk sonra belırsı cızgı sen nezaman yaptın test dedı dün ve evellkı gün dedım senın testler erken test dedı ılac yazmıycakmısınız dedım yok dedı kadın doğumdan randevu al bır on gün gecsın dedı anlıycagın ısımız Allah’a kaldı randevuda burda hemen alınmıyor sağ ayam acıyor bugünden berı

ilayda-17 noluyo bu doktorlara yaa bi progestan yazmak bu kadar zormu bi zararı yok ayrıca yerleşme lekelenmesi olur kanama falan olmazki illa düşük yapıncamı bakacaklar dua et çok kafana takma yat sadece tuvalete kalk bişey olmaz inşallah

ilayda-17 Rabbim gönlüne göre versin hamilesin saglıkla al kucağına,🌸

ilayda-17 özele gitme imkanın varsa git canım belki yerleşme kanamasıdır ama yinede bilemeyiz kanamalar normal değil benim gebeliğimdede kanama olmustu hemen doktora gittim tam 9 ay boyunca progestan kullandım çok şükür sağ sağlim aldım kucagıma sende görün doktora

7 gündür adetim gecikti ama agrılarım var regl sancısı gibi test yapsam çıkar mı

ilayda-17 gebe kalmaya çalışmadan önce bi doktora git öncelikle folik asit kullanımına başla ve bu başından geçeni anlat gerekirse progestan takviyesi yapacaktır ilaçtan korkma hiçbi zararı yok