Eskobar amin Allah razı olsun seninde sağlıcakla Babiş’lerini kucağına almayı nasıp etsın cnm🌺
Gebelik testi sonucuma bakar mısınız?
ilayda-17 benmde bırebır aynı bu sekıldeydı daha cok cok yenı inşallah guzel haberler alırsın hamılelık gozukuyo 🤭 kan tahlılı ver dusuk cıkcak buyuk ıhtmal 5 ten yukarsı gebelık var demek oluyo guzel haberlerını beklıyoruzz
Yorgunannee dijital test yaptım pozıtıf üç dört haftalık gösterdi ama hafıf hafıf kanamam oluyor 😔 ınsallah tutunur bebegım duga edın ınsallah🥲
- Düzenlendi
Eskobar Amin hamıleyım ama kanamam oluyor hafıften agrım yok ama korkuyorum🥲
ilayda-17 insallahh sen dıkkat et agr kaldırma yuksege uzanma tutunma kanamasıdr o ılk zamnlar oluyo sen yınede tedbırlı ol hayrlı ugurlu olsun insallah sag dalım gelsın 🥰
Yorgunannee amin insallah tesekurler 🌺
ilayda-17 doktora git lütfen imkanın yoksa ambulans çağır bi türlü git kanamalar tehlikeli olabilir sana düşük yapmaman için progestan verebilir zamanında kullanmaya başlarsan hiçbişey olmaz gecikme hamilelikteki kanamalar umursanmayacak şeyler değil tutunur inşallah sağlıcakla alırsın kucağına
Eskobar ınsallah cnm bugun gittım tutunma kanaması dıyor normal test yaptı ıdrar testı onun testınde on dk sonra belırsı cızgı sen nezaman yaptın test dedı dün ve evellkı gün dedım senın testler erken test dedı ılac yazmıycakmısınız dedım yok dedı kadın doğumdan randevu al bır on gün gecsın dedı anlıycagın ısımız Allah’a kaldı randevuda burda hemen alınmıyor sağ ayam acıyor bugünden berı
Eskobar ınsallah cnm🌺
ilayda-17 Rabbim gönlüne göre versin hamilesin saglıkla al kucağına,🌸
ilayda-17 özele gitme imkanın varsa git canım belki yerleşme kanamasıdır ama yinede bilemeyiz kanamalar normal değil benim gebeliğimdede kanama olmustu hemen doktora gittim tam 9 ay boyunca progestan kullandım çok şükür sağ sağlim aldım kucagıma sende görün doktora
Eskobar aksam bırsey yoktu bugun üç damla kan geldı yıne😔
Glcan_trr Benım doktor gelen aya randevu verdı😕
ilayda-17 başka bir doktora yada acile gidin
Eskobar denıycem şansımı cnm🌺
Glcan_trr geçen gün gıttım almadılar kan