arman Mujahide_esved vallah bacım senin ki de büyük cesaret el kadar bebe başına Allah korusun bişey gelse yerler bitirirler seni. Bu devirde bu güven bana göre fazla
bitterdelisi24 Mujahide_esved hahaha arldasının yaptıgı daha agır bastı :))) yoğurt corbası cok severler bak verebilirsin ama alerjısı var mı yok mu ay gene arkdasına gelcem bak :)))) hurra dıye cocuk bırakılır mı ya
Polyannacilik Ay gerçekmi bu hemde arkadaşa , 8 aylık bebeyi daha anne çocuğu bu gerçekten çok iyi cesaret , şoklar içerisinde okuyorum postu
Polyannacilik Mujahide_esved sen nasıl kabul ettin böyle sorumluluğu , çok ciddi birşey bu ben hayatta kabul edemezdim bide telefonu açmıyor diyorsun gerçekten böyle insanlarda anne oluyor ya şaka gibi
Sedaa Mujahide_esved 8 aylık bebek, oyuncak mi bu ya 😬 hadi 3-4 yaşında olsa neyse anlarımda. 8 aylık, daha bebek. Gercekten bazı insanlarin nasıl anne baba oldugu çok düşündürüyor beni. Cocuklarindan önce kendi keyfini düşünüyorlar.😶
Yasak_elma Nietzsche ehliyet almak eskisi kadar kolay degil artık.Bence bi nebze daha daha iyi olurdu🙄
Nietzsche Yasak_elma inan ortalık daha çok karışırdı ,ehliyetsiz gayrı meşru çocuk yapanlar yüzünden mahkemeler çifte mesai yapardı 😂
Nietzsche Yasak_elma toplumu eğitmekle çözülebilir ama bi miktar. İnsanların kafa yapısı değişmediği sürece, yasaklar veya suçlar engel olmaz diye düşünüyorum
bitterdelisi24 Rouge kesınlıkle aynı seyı dicektim bide açmıyor.. ya ben bir saat ayrı kalsam arıyorum görüntülü hemen acmamam mumkun degıl 10 dakka da bir telefona bakıyorum .. yok yok valla o rahatlıktan bende ıstıyorum :)
sosyolog1kadin Mujahide_esved herkes yazmış zaten nasıl bırakır diye ben de ne verebilirsin onu yazayım 😃sabah kahvaltı olarak yumurta haşla sarısını ez yaptığın bebe bisküviden koy 1 tane bide muz koy çeyrek, varsa pekmez 1 çay kaşığı koyup iyice ezip karıştır ver. Öğlen meyve verirsin ezip çünkü küçük daha taneli yiyemiyordur belki. Akşama da mesela patates havuç kabak bide pirinç koy pişsin iyice ez ver az yap zaten en fazla 2 3 yemek kaşığı anca yer. Diğer gün yayla çorbası yap blenderdan geçir ver pirinç ezilsin diye
Kuzulkurt Mujahide_esved eşim tatile gidelim 3 gün bırakalım anneme dedi ama ben yooo ben ıı ben hayıır 🥹 1 gece bile ayrı kalamam Allah göstermesin öyle bir gün 🙏🥹
masumkoylu Bsrkaya buda bir şey mi benim görümcem 2 haftalık çocuğunu kaynanasına birakip kocasıyla tatile gitmişti 😂 hemde Batı Karadeniz’den Akdeniz’e🙄🙄
Bsrkaya masumkoylu ben salağım o zaman isimi bilmiyorum aay ne kötü yaaa. Gerçekten ne kadar kotuu yani nizde tatile gittik eşimle. Ama annemgilde yanımızda götürdük annem ilgilendi bizde ilgilendik öyle tatil geçti yanı çocuğu bırakıp tatile gitmek ne demek. Ayrıca nasıl insanin içine sinerki
KatreiMatem Çok şaşırdım hayretle okudum siz çok büyük sorumluluk almışsınız ben kabul etmezdim tepkimide koyardım net .Benim evladim 2 yaşında yediği içtiği herseyiyle ben ilgilendim bidaki hafta eğitime gircem teyzeme dört saatlik vercem.kara kara düşünüyorum çocuğum durcakmi teyzem bakabilcekmi teyzeme sık sık giderm.ama ben hiç bırakmadım kimseye . kaldı ki 8 aylık bir bebek ve ne yediginden ne ictiginden haber ediyor Allah böyle insanlara evlat vermesin cidden tek duam.bu Annelik böyle basit olmamalı Annelerin yeri Cennettir ama hak etmek lazım yemeğine de gelince irmikli pirinc unlu meyve püresi yedirebilirsin meyve puresini blendirdan.gecirirsin canim ne olur ne olmaz bogazina kacmasin Allah korusun corba yapabilirsin corba yer devam sütünü de verebilirsin 😔😔😕