Cicilibicili evet mantıklı misafir geldiğinde aydınlık olsun diye beyazları açıp başbaşa kaldığımız da LED ışıkları kullanırım
SARI MI BEYAZ MI LED IŞIK💡
TombulHatun ya evet tombulcum ben de ikilemde kaldım bu yüzden beyaz ferah gösterir ama göz yorar sarı sakin ama uyku hali olur mu diye bi aklıma takıldı
Yasak_elma ben normal ışıkları sarı kullanıyorum şu an beyazı bi mutfakta kullanıyorum ama mutfak dolapları beyaz ışık da beyaz olunca ofiste gibi hissediyorum kendimi 🙄😂
deleted_13428 ay var da şimdi tanıdık felan çıkarız kız 🤣🤣
PiTi Bu kadar insanın içinde tanıdık birine rastlamak binde bir ihtimal🤣 Yinede sen bilirsin gör istedim sadece 🫶
deleted_13428 teşekkür ederim çiçeğim 🌻 dünya küçük kimliğimi açık etmeyim şimdi 🤣🤣
PiTi herkes beyqza ofis ışığı gibi demiş benim ofis sarı cinnet geliyo bana değiştirticem beyaz yapıcam evde beyaz ama 4 ampul varsa 2si yanıyor 😂
Yasak_elma ay bende evde sarı ampul vardı mecbur cocuk odasına onu takmıştım boguluyordum hep sabahına gittim beyaz aldım nefret ediyorum sarı ışıktan
TombulHatun aynı bizim avizelerde öyle 😂 salonda 2 avize var ama her birinde birer ampul yanıyor, digerlerini eşim çıkarttı, güya tasarruf yapacak 😂😂😂
PiTi ben sarı yaptırdım ama evi boğdu yani biraz da aydınlık olsun istiyorsunuz. Ama asma tavanı sarı yaptırıp avizeyi beyaz yapın ikisini bir acmayinca sorun olmaz zaten avize aydınlatmaya yetiyor. Asma tavanı da loş isteyince açarsınız, gelen olunca şarj ışık pek hoş durmadı ben de avizeyi beyaz yaptım 😄
Sedaa ay ben tasarruftan değil de avizem 4lü 4ü birdem beyaz yanımca fazla aydınlık oluyor yatak odamda 3şü ama 1i yanıyor 😂 eşim diyo bu avizelri neden çoklu aldık o zaman biz 😂😂
TombulHatun aynen bizimde hepsini birden açınca çok aydınlık oluyor, bizimde beyaz ışık ama ampulün etrafinda sarı fanus gibi birsey var, o ışığı kırıyor azda olsa 😂
PiTi Sarı ışıkta fotoğraflar çokzel çıkıyo. Bu bilgiyi vermis olmak istedim 😂
Sedaa benim beyazcıyım ama 4 ampullü beyaz avizeyi devasa bir salonda kullanbilirim sanırım benim eve fazla 🤣🤣