Çok haklısınız ama şiddetle asla sonuç alamazsınız eşin ona rağmen karşılık vermediyse yinede seni düşündüğümden yoksa erkekler güçlüdür senin savunsan da fayda etmiceğini bilir her evlilikle bu tür kavgalar oluyor siz haklı olabilirsiniz keşke daha sessiz sakin öfkenizi kontrol edebilseydiniz eminim eşiniz sonra kendisi pişman olurdu şimdi sinirlisin bi süre sonra çok saçma bişeyden dolayı tartıştığınızı anlıcaksınız ama ailelerin bilmesi artık ikinizin üstünden o damgayı kaldıramıcak biz de evliliğin ilk başında çok tartışırdık bende eşime yastık fırlatırdım cimciklerdim eşim bana değer vermese bana 1 Tokat atabilirdi ama onun vurduğula benim vurduğum aynı şiddette olamaz tabi önceden böyle yaptıklarım içinde çok pişmanım artık tartışma olduğunda sakin kalıyorum ikimizde sakinleştiğimiz zaman konuşup bitiriyoruz toksa öbür türlü ikinizde çok yıpranırsınız ve en önemlisi eşin sana şiddet uygulamadığı sürece aldatmadığı sürece çok ciddi biriy olmadığı sürece ailelere anlatmamak sizin aranız düzelecek ama baban asla eşinin yaptığını unutmaz ve ona hep o gözle bakıcak