Tanındığım için yeni hesap açıp yazmak istedim. Nereden nasıl başlayacağımı bilemiyorum 3 senedir evliyim ve kızım var eşimle severek evlendik çocuk olduktan sonra sürekli kavga eder olduk evde artık huzur kalmadı bugün bardağı taşıran son damla oldu. Sabah kalktım kahvaltı hazırlıyordum eşimde kalkar kalkmaz mutfağa geldi kendine ekmek arası yapıp yedi bende kahvaltı hazırlıyorum beklesene doyurma karnını dedim sen karışma falan dedi bende tamam dedim ekmek arasını yedi bende sofrayı falan kurdum eşimi de çağırdım hadi gel kahvaltı hazır diye ben yaptım kahvaltımı bilerek yavaş hazırladın yap kahvaltını falan dedi ben birşey demedim. Sonra bi baktım hazırlanmış çantamı karıştırıyor kartları alıyor benden bende napıyorsun evin eksiği oluyor alma dedim benim kartım sana mı sorucam falan demeye başladı bende kapıyı kilitledim sinirimden sonra geldi bana o.çocuğu dedi sustum yine dedi bende dayanamadım kalktım vurdum eşime sen kimsin de bana o kelimeyi kullanıyorsun sen benim annemin ne o..luğunu gördün falan dedim artık sinir krizi geçirdim beni dövmeye kalktı ama benim nasıl gözüm döndüyse ben dövdüm onu en son elime askıyı alıp kollarına sırtına vurmuşum. Belki yaptığım yanlış birşey ama ben dövmeseydim o beni dövecekti. Şimdi boşanmak istiyorum ben bu adamla babamı arayıp bize çağırdı akşam bende hemen anneme anlattım olayları annemde sinirlendi ne demek oluyor o kim falan dedi.Annemde babama anlatmış olayı. Eşimi dövdüğüm için iyi mi yaptım kötü mü yaptım bilmiyorum. İçimde bi gram pişmanlık hissi yok. Öyle bi anlatayım dedim kusura bakmayın. Dertleşecek kimsem yok

Adalet hııııı şiddet kötü bisey haksızlık etmişsin ne olursa olsun vurmamalıydın zart zurt diyemicem valla o sana vurucakmıs napıcaktın oturup aglayacak mıydın saygısız saygısız konusmus durduk yere eger barısırsan senin için kötü olur birgün pişman olur affedersen sana daha kötü gelir o kesin

Rouge ahahahha 😂😂😂 kız dikişim yok benim 😂 adam hulk gibi zaten ezer beni😂😂ay lohusayım ya herkese gıcık oluyorum herkes gözüme batıyor 😂 burda da saçma postlara küfür yazıp geri sildim askı alırım diye 😂😂😂l

Kuzulkurt bende öyle düşünüyorum normalde pişman olurum ama şuan bi gram bi pişmanlık duymuyorum. Olan bana olacağına ona olsun.

Rouge yok affetmeyi düşünmüyorum aksine boşanmayı düşünüyorum ben. Sevgi, saygı herşey bitti içimde ona karşı sadece nefret duyuyorum.

yorumcunuzz boşucam zaten yarın ilk işim gidip davayı açmak olucak inşallah bian önce kurtulurum ondan.

Ask_hosmus hahahaha hulk😂 ben ne biliyim diyolar ya hep dikişim var korkuyorum dikişim diye dedim heralde tüm hamilelerde oluyor 😂ya askı alıcan ya kocana sarıcan ee bu siniri nerde atasın baska senin işin de zor agız tadıyla lohusalıgını yaşatmıyorlar 😂

Adalet umarım bundan sonrası senin için iyi olur sinir stresini o kadar anlıyorum ki iyi yönden bak yüzünü göstermiş daha fazla seni yıpratmadan..

Çok haklısınız ama şiddetle asla sonuç alamazsınız eşin ona rağmen karşılık vermediyse yinede seni düşündüğümden yoksa erkekler güçlüdür senin savunsan da fayda etmiceğini bilir her evlilikle bu tür kavgalar oluyor siz haklı olabilirsiniz keşke daha sessiz sakin öfkenizi kontrol edebilseydiniz eminim eşiniz sonra kendisi pişman olurdu şimdi sinirlisin bi süre sonra çok saçma bişeyden dolayı tartıştığınızı anlıcaksınız ama ailelerin bilmesi artık ikinizin üstünden o damgayı kaldıramıcak biz de evliliğin ilk başında çok tartışırdık bende eşime yastık fırlatırdım cimciklerdim eşim bana değer vermese bana 1 Tokat atabilirdi ama onun vurduğula benim vurduğum aynı şiddette olamaz tabi önceden böyle yaptıklarım içinde çok pişmanım artık tartışma olduğunda sakin kalıyorum ikimizde sakinleştiğimiz zaman konuşup bitiriyoruz toksa öbür türlü ikinizde çok yıpranırsınız ve en önemlisi eşin sana şiddet uygulamadığı sürece aldatmadığı sürece çok ciddi biriy olmadığı sürece ailelere anlatmamak sizin aranız düzelecek ama baban asla eşinin yaptığını unutmaz ve ona hep o gözle bakıcak

Adalet eşin ciddi dövmek istese buna engel olamazdın diye düşünüyorum

Rouge yok kız herkes de olmuyo o ıkınma ile ilgili bişey 😂 hea lohusalık yaptırmıyorlar insanlar, bebelerimle kavga ediyorum bende 😂 😂😂