- Düzenlendi
Tanındığım için yeni hesap açıp yazmak istedim. Nereden nasıl başlayacağımı bilemiyorum 3 senedir evliyim ve kızım var eşimle severek evlendik çocuk olduktan sonra sürekli kavga eder olduk evde artık huzur kalmadı bugün bardağı taşıran son damla oldu. Sabah kalktım kahvaltı hazırlıyordum eşimde kalkar kalkmaz mutfağa geldi kendine ekmek arası yapıp yedi bende kahvaltı hazırlıyorum beklesene doyurma karnını dedim sen karışma falan dedi bende tamam dedim ekmek arasını yedi bende sofrayı falan kurdum eşimi de çağırdım hadi gel kahvaltı hazır diye ben yaptım kahvaltımı bilerek yavaş hazırladın yap kahvaltını falan dedi ben birşey demedim. Sonra bi baktım hazırlanmış çantamı karıştırıyor kartları alıyor benden bende napıyorsun evin eksiği oluyor alma dedim benim kartım sana mı sorucam falan demeye başladı bende kapıyı kilitledim sinirimden sonra geldi bana o.çocuğu dedi sustum yine dedi bende dayanamadım kalktım vurdum eşime sen kimsin de bana o kelimeyi kullanıyorsun sen benim annemin ne o..luğunu gördün falan dedim artık sinir krizi geçirdim beni dövmeye kalktı ama benim nasıl gözüm döndüyse ben dövdüm onu en son elime askıyı alıp kollarına sırtına vurmuşum. Belki yaptığım yanlış birşey ama ben dövmeseydim o beni dövecekti. Şimdi boşanmak istiyorum ben bu adamla babamı arayıp bize çağırdı akşam bende hemen anneme anlattım olayları annemde sinirlendi ne demek oluyor o kim falan dedi.Annemde babama anlatmış olayı. Eşimi dövdüğüm için iyi mi yaptım kötü mü yaptım bilmiyorum. İçimde bi gram pişmanlık hissi yok. Öyle bi anlatayım dedim kusura bakmayın. Dertleşecek kimsem yok