Babyface Bende 75 ten 70 e indim ama kaldı öyle gitmiyor anasını s*m😂😂😂
kilo kilo kilo kilo❣️❣️
Babyface keşke herkes yazsa bu posta bişeyler de belki bizimde işimize yarar
Hanımlar 53 kilo ile hamıle kaldım 87 ile doğuma gittim şuan 76 kiloyum ve bebeğim 5 gün sonra 5 aylık olucak , bol su için ekmeği kesin Leslie 15 dakika yazın youtubede bu Leslie sporu çok güzel kılo verdiriyor ama düzenli yapacaksınız sabahları uyandığınızda ılık su için öğlen sade Türk kahvesi içine tarçın atın akşam salata çorba yiyin diğer akşamlar bir gün dört adet köfte altı yemek kaşığı pilav makarna vs diğer gün baget tavuk iki adet vs tabakları azaltın en önemlisi tatlı şeker Abur cuburu kesin ve 7 den sonra hiçbirşey yemeyin , dükan birası tarifi var yeşil çay maden suyu limon ile hazırlanıyor tüketin faydasını göreceksiniz , emziriyorsanız günde bir fincan yeşil çay mutlaka için
Sirkeli suyla 2 haftada 5 kilo verdim çok iyi hem icinizide temizliyo 👌
Efnan-02 sirkeyle kilo veremeyen bir ben mi varım yaa. 1 ay içtim gram veremedim. Nasıl kullandın peki? Acaba ben mi yanlış yapıyorum
Visneliturtaa herkes suyla iciyo ben dire 3 kaşık içiyorum ama burnunu kapatıp yoksa kusarimm
melikegencalll Emzirmiyorum sağol kuzum naşAllah çok güzel kilo vermişsin😍😍😍🧿🧿
Babyface 90′dan 61′e dustum. Sağlıklı beslenme ve gunluk yarım saat egzersız yaptım.
NaimeYilmaz kaç ayda verdiniz acaba 😇
Mujahide_esved 90′dan 75′e 3 ayda, sıkılıp biraz ara verdım. 75′den 61′e 4 ayda
Babyface Bende doğuma 88 kg ile girdim şuan 72 kiloyum bebeğim 4 aylık keşke 65’i görebilsem
Babyface ben şuan 61 kiloyum 30+6 günlük hamileyim şuana kadar 4-5 kilo aldım acaba doğuma kadar çok alır mıyım 🙄
Efnan-02 ben onu o şekilde içersem mide ağrısından birşey yemeyerek zayıflarım😂