Kızlarrrrr nasıl vericez şu kiloları şuan 83 kiloyum 94den indim
Doğuma 110 kg gitmiştim şuan bebeğim 14aylık anca 83 olabildim iki aya kadar bi 70 olmam lazım sizler nasıl kilo verdiniz neler yaptınız taktikleşelim

Hanımlar 53 kilo ile hamıle kaldım 87 ile doğuma gittim şuan 76 kiloyum ve bebeğim 5 gün sonra 5 aylık olucak , bol su için ekmeği kesin Leslie 15 dakika yazın youtubede bu Leslie sporu çok güzel kılo verdiriyor ama düzenli yapacaksınız sabahları uyandığınızda ılık su için öğlen sade Türk kahvesi içine tarçın atın akşam salata çorba yiyin diğer akşamlar bir gün dört adet köfte altı yemek kaşığı pilav makarna vs diğer gün baget tavuk iki adet vs tabakları azaltın en önemlisi tatlı şeker Abur cuburu kesin ve 7 den sonra hiçbirşey yemeyin , dükan birası tarifi var yeşil çay maden suyu limon ile hazırlanıyor tüketin faydasını göreceksiniz , emziriyorsanız günde bir fincan yeşil çay mutlaka için

Efnan-02 sirkeyle kilo veremeyen bir ben mi varım yaa. 1 ay içtim gram veremedim. Nasıl kullandın peki? Acaba ben mi yanlış yapıyorum

melikegencalll Emzirmiyorum sağol kuzum naşAllah çok güzel kilo vermişsin😍😍😍🧿🧿

Babyface Bende doğuma 88 kg ile girdim şuan 72 kiloyum bebeğim 4 aylık keşke 65’i görebilsem

Babyface Bende 94 ten 80 e indim ama diyetisyene gidiyorum bu cumartesi kontrolum var 78 en az olmam gerekiyor bakalim artik …