Kızlar eşim cod oynuyor mobil olarak pubg’nin biraz daha gelişmişi ama mantık aynı herneyse bazen rastgele takımlara girdiği zaman kızlar da oluyor siz bu durumdan rahatsız olur muydunuz malum sesli konuşma vs oluyor illaki ha eşim sadece evdeyken oynar oyunu benim yanımda oynar diğer odaya falan gitmez takımda kız olduğu zaman onlarla konuşmaz ama takımdaki diğer erkek oyuncularla falan konuşuyor şuraya gidelim burda adam var vs gibisinden siz rahatsız olur muydunuz bu durumdan

Asasasas benim esim de oyun oynar bilgisayardan eskiden hep soruyorum kiz vs var mi diye, cok kiskanan biriyim cunku ama artik sormuyorum. Ben kiz olsa tabiki rahatsiz olurum

Asasasas hepsinden değil de bazı kızların konuşmasından rahatsız oluyorum eşim mikrofonu açtığında arkasından sesleniyorum aşkım kahve hazır falan diye 😂

babygirlx benimki telefondan oynuyor bir de yanımda oynadığı için tüm konuşmaları duyuyorum pek rahatsız olmuyorum açıkcası ama bazı kızlar çok cıvık davranıyor onlara denk geldiğimde miktofonu açıp eşime sesleniyorum aşkım kahve hazır vs gibi sonra konuşmayı kesiyorlar zaten 😂

Asasasas birkaç defa denk geldi bu şekilde eşimin nickinde 38 yazıyordu kız 50 kere sordu Kayserili misin diye eşim cevap vermedikçe sormaya devam etti en son mikrofon açıkken ben konuştum beni duyunca kendi sesini kapattı direkt 😂

Ben olurdum ki oldum da zamanın da. Yeni evlendiğimiz de pubg oynuyordu kızlar vardı soru soruyorlardı bizimki de cevap veriyordu. Sinir oldum kavg ettik 1 hafta konuşmadım🙄 sonra oyunu sildi bir daha da yüklemesi😂

Amannebileyim yani eşinizin yanınızda oynaması sizin içinizin rahatlaması güzel bir şey.. ☺️ ama yine de sürekli benzer etkenlere maruz kalması, insanın nefsini harekete geçirir mi? Diye düşünmeden edemiyor insan.. keşke kızların girmeyeceği oyunlar olsa 😅

Asasasas normalde beraber oynuyorduk güncelleme geldi internet bağlatmamıştık o zaman bu yüzden birkaç aydır tek oynuyordu güncellendi bugün 😂

Amannebileyim benim eşim de oynuyor ve illaki kız oluyor takımda sonuçta oyun yani . Benimle sevgiliyken normal kız arkadaşıyla birlikte giriyordu yanımda ben uyurken biriktirdim biriktirdim en son patladım bidaha o kızla gorusmuyosun fln dedim kızın böyle imali cumlelerini duymuştum uyurken. Sağolsun dinledi ve o kişiyi hayatından çıkardı sonra benimle oynamaya başladı zaten mikrofon kapalı oynuyor o yüzden bı sıkıntımız yok tek başına da oynuyor ama kimseyle diyalog halinde değil öyle.

babygirlx pubg falan değil de Moba arpc artık nasıl yazılıyor bilmiyorum geniş dünya oyunu wow gibi düşünün benimki takımla giriyor takımda kız da vardı ilk başlarda benimki konusmuyodu o kişiyle umusrsamiyorduda bende bigun tersime geldi baktım herkesten çok o kızın sesi çıkıyor bide discord da resmi tekti benle değildi oyunu bitti çektim yanıma ya o resmi kaldır ya da ikimizin resmini koy o takımdan da çok düzgün bı takım bul kendine dedim ilk baş abartiyosun vs dedi bende tamam bende senin istediğin biseyi yapmicam o zaman kuduran sen olursun dedim. 1 saate herşeyi düzeltti şimdi takımında sadece evli çocuklu adamlar var 😂😂 başka türlü oynayamazsin dedim napsin adam

Amannebileyim eşimde LoL diye bir oyun oynar ama kizlar var mı onu bile bilmiyorum bundan sonra bakarım bende hiç aklıma gelmemişti