Kızlar selam eski hesabım @Nurisdeniz34 en son doğumdan bir gün önce girmişim 🥲🥲 şifreyi unuttum bir daha giriş yapamadım dün eşimle sorunlar yaşayınca gelip size yazayım dedim. Kızlar biz nişanlıyken falan eşim aşırı bana düşkündü sürekli cinsellik istiyordu evlendik ilk zamanlar iyiydi sonra eşim bilgisayarda oyun oynamaya başladı şöyle düşünün akşam geliyor yemek yiyoruz o oyun oynuyor ben uyuyorum haftada 1-2 kere gecenin 1inde gelip benimle seks yapmak istiyor seks dediğimde direkt üstümü soyup o pozisyona geçiyor 1 yıldır seks hayatımız bundan ibaret. Yani evde iyice dinlenip ya da uyuyup uyanıp anca seks yapabiliyor ve daha yeni 30 oldu. Birde erken boşalma sorunu var. Dün sabah yanına gittim tam yapıyoruz 10. Saniye tak boşaldı 🙄 zaten orgazm olmayı geç beni memnun etme çabası da yok ve erken boşaldığı için o da üzülüyor ama buna çare bulmak istemiyor. Doktora gitsem ilaç falan öı veriyorlar? Ya da dışardan alabileceğim bir şey var mı kızlar aylardır toplasan 1 saati bulmadı bütün seks süremiz.
Erken boşalma problemi
nurisdeniz342 bugun yine post acildi bi bak istersen orda bi sprey onerilmis memnun oldklari yazilmis
nurisdeniz342 benimki de 30 oldu ve hâlâ makine gibi artık ben pes ediyorum boşal diye 🤯 bunlarla ilgili tedavi var diye biliyorum canım doktora gorunmekte fayda var
nurisdeniz342 Benim eşimdede boşalma sorunu var eros diye bir krem aldık onu kullanıyoruz memnunuz çok şükür 30 dk en az sürüyor birlikteliğimiz
Askitoskom djdjjd valla benimkine söyleyince kabul bile etmiyor ya
Mavininoyunu nereden alıyorsunuz canım
eserekli_kiz1 hemen bakıyorum
nurisdeniz342 Senin yine iyi. Benimki evlendiğim günden beri öyle. Biz duygusal canlılarız romantizm severiz ama romantizm nerde. Hemen pozisyon. 10. Sn değil belki ama kısa sürüyor hatta benden kaçıyodu 🤣 haftada 1 2 belki münasebetimiz oluyodu hatta şuan 3 hafta oldu. Sürekli benden kaçtığı için artık ben de istemiyorum. Yanaşmıyorum. Çünkü kaçması kendimi kötü hissettiriyo. Daha yeni evliyiz üstelik
buzdankalpler Canım erkekler kendini yetersiz hissetiği an malesef eşlerinden kaçıyor çünkü ben mutlu edemiyorum kafasına gçriyorlar bizim gibi değiller
Ananasss Şuan ben de kendimi kötü hissediyorum. Bana göre insan sevdiğini ister. Beni istemediğini düşünüyorum. Şahsen sevmiyosam eline bile dokunamam. Çok zor şeyler yaşattı zaten onları geride bırakmaya çalışırken birde böyle kaçıyo olması sadece şuanda karısı olduğum için yanımda olduğunu hissettiriyo. Bir an postu ben mi yazdım haberim olmadan diye düşünmedim değil 😄 valla artık es kaza yanaşırsa da ben kaçıcam ha deyince olmuyo diye
Aşkito Tedavi olacak eşin…yoksa sex olmadan mutsuz olursun..
Mavininoyunu nereden aldınız acaba bilgi verir misiniz? Adı tam olarak ne diye geçiyor ?
ReglolanTilki Maşallah endndnd