Semanur21 yarın işk iş senin hanerini almak bak ona göre bu arada şuanda orda saat kaç burda sahur yaptık da biz 🥰♥️

Semanur21 sıkma canını belki kanda çıkar eltimin de öyle olmuş testte değil kanda çıkmış kan ver birde istersen

Papatya49 işte hastaneye gidemiyorum ki burda öyle iğrenç bi sistem var ki daha öncede gecikmişti aradık randevu almak için eczanede test alın varsa öyle randevu veririz diyolar

Papatya49 yaaa simdi gezinirken qordummm cok sewindim canimmm rabbim saqlicakla kucaqina almayi nasip etsin ins

Papatya49 ins hamilesindir semanur duamdasiniz hep rabbim.isteyen herkese versin ins papatya ismini bilmiyorm kusuruma bakma canim senin durumun neydi yani uzun sure.olmuyormuydu bisemi kullandinda etkisini qordun merak.ettim canm.paylasrmisin benmlede bnde cok.istiyorm.ya :(

Semasema inşallah canım allah razı olsun rabbin en hayırlısını bizlere nasip eylesin ben c life diye bi macunu kullanmaya başladım ama ne etkisi oldu bilmiyorum daha adet olmadım normalde kaç aydır bi hafta gecikiyodu ama sonra adet oluyodum bugün 10 gün oldu bakalım artık nasıl olacak

Semasema aynen semanur duamızdasın hayır canım hiçbişey kullanmadım özel olarak sadece folik asit her gebelik öncesi gibi 6 aydır evliyim bu ay masip oldu sana ve isteyen herkese nasip olsun inşallah ♥️