Papatya49 yaaa simdi gezinirken qordummm cok sewindim canimmm rabbim saqlicakla kucaqina almayi nasip etsin ins

Papatya49 ins hamilesindir semanur duamdasiniz hep rabbim.isteyen herkese versin ins papatya ismini bilmiyorm kusuruma bakma canim senin durumun neydi yani uzun sure.olmuyormuydu bisemi kullandinda etkisini qordun merak.ettim canm.paylasrmisin benmlede bnde cok.istiyorm.ya :(

Semasema inşallah canım allah razı olsun rabbin en hayırlısını bizlere nasip eylesin ben c life diye bi macunu kullanmaya başladım ama ne etkisi oldu bilmiyorum daha adet olmadım normalde kaç aydır bi hafta gecikiyodu ama sonra adet oluyodum bugün 10 gün oldu bakalım artık nasıl olacak

Semasema aynen semanur duamızdasın hayır canım hiçbişey kullanmadım özel olarak sadece folik asit her gebelik öncesi gibi 6 aydır evliyim bu ay masip oldu sana ve isteyen herkese nasip olsun inşallah ♥️

Papatya49 her gun giriyorm buraya bakiyorum okuyorm bilgi aliyorum bilgi veriyorm okdar cok hasretlik ceken varki coklu dua yapiyorm rabbim.bizode gorucek.ins hayirlisiyla tez zamanda hepimize sagliikli bir evlat nasip.eder ins

Papatya49 allah razı olsun canımın içi inanki bende hep dua ediyorum hep aklımdasın sevmek için değer vermek için kan bağı gerekmiyor

Semanur21 2 aydir.kuaniom canm gecen ay 2 qun geciktim nasil.heyecanlandim ama sonrasi husran oldu bide kanamam.cok yogun oldu c lifeye yazdim parca seklinde geldi sanirim icim temizledi yani burdan bu kadar acik olmak.istemezdm ama ozel.konusma yokmus :)

Semasema anladım canım evet maalesef burda özel konuşma yok ben çok kullanmadım ürün bana geldiğimde adetim bitmişti bi hafta kadar kullandım yumurtlama kitiyle takip ettim şimdide adetimi bekliyorum hala bişi yok bakalım

Semanur21 allah razı olsun canım benim her nasip vaktine esirdir kendini sıkma zamanı gelince olucak unutma 🥰

Semasema sağol canım ben 11 ayıma girdim canım evleneli bende bi sorun yoktu yani evlenmeden önce bormal küçük bi kistim vardı doktor sıkıntı olmaz demişti evlendikten iki ay aonra göründüğümde üç tane çikolata kistimin olduğunu öğrendim