Semanur21 saçmalık olsun bekle 1 hafta daha olmazsan yine test yaparsın ♥️
Soğan suyu!?!? Adet gecikmesi
Papatya49 inşallah canım dua et ya inşallah vardır
Semasema inşallah canım allah razı olsun rabbin en hayırlısını bizlere nasip eylesin ben c life diye bi macunu kullanmaya başladım ama ne etkisi oldu bilmiyorum daha adet olmadım normalde kaç aydır bi hafta gecikiyodu ama sonra adet oluyodum bugün 10 gün oldu bakalım artık nasıl olacak
Semasema inşallah canım herhangi bi etkisini gördün mü macunun
Semasema burda yok maalesef canım instegramın varsa ordan yazabilirsin bana
Semasema aynen semanur duamızdasın hayır canım hiçbişey kullanmadım özel olarak sadece folik asit her gebelik öncesi gibi 6 aydır evliyim bu ay masip oldu sana ve isteyen herkese nasip olsun inşallah ♥️
Papatya49 allah razı olsun canım benim inşaşlah hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın🙏🏻
Semanur21 içime doğuyor var inşallah her namazdan sonra duamdasın seni ne kdr tanımasam görmesem de burda bi bağ oluştu 🌼
Papatya49 allah razı olsun canımın içi inanki bende hep dua ediyorum hep aklımdasın sevmek için değer vermek için kan bağı gerekmiyor
Semasema anladım canım evet maalesef burda özel konuşma yok ben çok kullanmadım ürün bana geldiğimde adetim bitmişti bi hafta kadar kullandım yumurtlama kitiyle takip ettim şimdide adetimi bekliyorum hala bişi yok bakalım
Semanur21 allah razı olsun canım benim her nasip vaktine esirdir kendini sıkma zamanı gelince olucak unutma 🥰
Semasema sağol canım ben 11 ayıma girdim canım evleneli bende bi sorun yoktu yani evlenmeden önce bormal küçük bi kistim vardı doktor sıkıntı olmaz demişti evlendikten iki ay aonra göründüğümde üç tane çikolata kistimin olduğunu öğrendim