Ananasss
Nasıl başlanır bilmiyorum..
Belkide hayatta en güzel şeydir sevdiğin insanla evlenmek.. Hayaller kurmak, bir evi paylaşmak , acısına tatlısını birlikte kaanat gelmek ..
Evlendim, yuvamı kurdum .. Eşyalarım tek tek geldiğinde şükür dedim.. Sevinçten gözyaşı döktüm..
Olana olmayana hep şükür dedim. Bir kez olsun neden diye sormadım. Yoksa olsun sonra olur dedim. Yeri geldi ekmek alacak param olmadı “sen nasıl adamsın evine ekmek getirmiyorsun” demedim. Yoksa kalkıp kendim yaptım ..
Herşey geldi , geçti ve gitti ..
Ne kadar çok fedakarlık yaparsan o kadar çok eziliyorsun bu hayatta..
Hamileliğimin en güzel zamanlarında bile ölümle pençeleştim.. Başka bir kadının olduğunu öğrendim.. Aileme söylemeye yüzüm olmadı, hatasını anlayana dek bekledim. Düzeldi sandım. Şükür bir evim var, hatasını anlamış bir eşim var ve evimde sadece kızım eksik dedim ..
Ve tekrar aldatıldım .. Tekrar bununla yüzyüze geldim. Dünyam yıkıldı başıma. He sorsanız istediğini mi vermedin gitti başka kadına.. İstediğini her zaman verdim. Memnun ettim , mutlu ettim.
Ama ne yaparsam yapayım ben yaranamadım. Ben bir türlü el üstünde tutulan eşlerden olmadım. 2. Kez öğrendiğim gün sancılarım başladı hastaneye yatırıldım. Yaklaşık 1.5 ay kadar her gün kızımın gelmesini bekledim. Herşey ona yansımıştı .. Hiç kimseden daha önemli değildi KIZIM İÇİN SAVAŞTIM. Sonrasında tekrar aynı eve girdim ama bebeğimin sağlık sorunu olduğu için o konu üstünde durmadım..
Sonra sonra sonra .. Bir gün ailemi görme muhabbeti ile yanlarına geldim. 1 hafta sonrasında evimde inciğe boncuğuna kadar özenerek temizleyip yetleştirdiğim evimdeki tüm eşyalarımı.. bununla birlikte tüm hayallerimi, umutlarımı sattı. Boşanmak istediğini söyledi ve kızım 8.5 aylıktı. Ailemin evine sığamadım. Herşey yabancı geldi. Duyduğum her ses yabancı gibiydi. Şimdi ise ayakta kalıp kızım için savaşıyorum bu kadar kirli dolu yaşamdan sıyrılıp .. Direnmeye çalışıyorum. Bazen düştüğümü hissediyorum.. Sonra kızım elimi tutuyor ve tekrar kalkıyorum.. Ama her zaman inancım var ki Dermansız dert vermez Rabbim..