• +18
  • Pubg de biri

Elizabeth_16 Yaptıgın cok yanlıs ateşle barut yani. Kardeş abi gec bunları . Aynı anadan dogmadıgı sürece kimse kardeş degıldir ben bunu bilir bunu söylerim. Kaldı ki elin adamına yok kardeş gibi konuşuyoruz falan böyle bırsey mumkun degıl.. birde şöyle bırsey var esıyle anlaşamayan senınle neden anlaşsın ? Esıne bunu yapan sana neden yapmasın yarın birgün ? Bi an önce yol ver hatanın neresinden dönersen kardır. Eşin ılgısız saygısız diye bunu yapmaya hakkın yok vicdanın rahat olmasın zaten önce kendıne saygın olsun

Elizabeth_16 Esine aldatiyormus gibi gelmesin cünku gibisi fazla bariz aldatmissin hadi bakalim kocan konussun baska kadinla kardesce konusmus kocacim dermisin demezsin o yuzden kendini kandirma o adam da evlisin baska turlu konusmaz diye sana yemi atmis sende oltaya gelip yemissin bu kadar basit esine soylesen sanmiyorum normal karsilasin en iyisi telefon hat kir at oyunlara girme evli cocuklu bir kadin gibi otur ozman kimse size musallat olmaz 😉

Elizabeth_16 Allah korkusuda var ,

Allah korkusu olan insan zannetmiyorum ki eşimi aldatsın madem anlaşamıyor boşanır sevdiği varsa gider onunla konuşur ya da ne yapıyorsa artık. Ayrıca eşiyle anlaşmazlığı eminimki pubg zıkkımındandır onu bıraksın da gözü eşini görsün neyse. Yaptığın tabiki yanlış her ne kadar anlaşamıyoruz desende daha boşanmadınız ve daha o evde o adamın ekmeğini yiyorsun (sen çalışıyor musun bilmiyorum) onun yanındasın yani. Anlaşamıyorsanız boşanın ya böyle başkalarıyla falan konuşma hiç yakışmıyor evlilik müessesine.

• [silindi]

• Düzenlendi

Elizabeth_16 igrenc gercekten. Bunu esin yapsa burda esim soyle boyle yapti diye post acardin. Ne dememizi bekliyorsun. Empati yoksunusun valla kusura bakma. Bosanirsin sonrada naparsan yaparsin. Kocani boynuzlamaya gerek yok!!! Köy yerinde buz gibi yerde oturuyormussun. Once temel ihtiyaclarini karsila sen zevkine oyun oynaman surda dursun . Pes pes pessss

Elizabeth_16 Yaptığınız durum hiç hoş değil. Eşinizinde yaptığı şey yanlış, ama siz böyle bir durumda başkasının sevgisine, sözlerine sığınmamalıydınız. Boşanmak denilen birşey var onu gerçekleştirip istediğinizi yapabilirsiniz ama hala evliyken karşı tarafında günahını almaya hiç gerek yok. Siz şuan eşinizden nasıl medet umuyorsanız, karşı tarafında eşi olduğunu unutmayın lütfen. Son kez konuşun eşinizle. Sonrasında evliliğinizi gözden geçirirsiniz.

Yaptığınız eve yanlış ama gerçekten sizi çok iyi anlıyorum benim de doğumdan sonra eşimle aynı sorunları yaşıyoruz maalesef defalarca konuşmama rağmen hiç bir düzelme olmadı bende öyle bir boşluktayim gerçekten sadece o süreci yaşayan bilir kadın için çok zor inşallah doğru yolu biran önce bulursunuz

Elizabeth_16 Sen suan kocani aldatiyorsun bu aldatmaktir bunun baska aciklamasi yok esinle aranda ki boyle ozel birseyi nette tanistigin adama nasil anlatabildin.suan esinden ilgi gormedigin icin yanlis yere yonelmissin ama bu adam zaten en basta ben senin abinim derdini dinlerim deyip isi sana gonul koymaya kadar getirmis inanma evli cocuklu adam onunda karisi var duzgun biri bunu yapmaz bu senin icinde gecerli bence iliskini tamamen kes kocanla mutlu degilsen de bosan yoluna bak

Elizabeth_16 bacım Allah korkusu var demişsin Allah korkusu olan bi adam neden evliyken kendine namahrem olan bi kadınla konuşsun hadi sen konuştun kardeş kardeş ama nasıl elin adamına eşinle olan özelini anlattın onun eşine de senin eşine de üzüldüm açıkçası bian önce bitirmelisin bu meseleyi şeytana uymussunuz vazgecin

thalia tamamnen cikardim bunu sadece yasayan bilir 10 yadir yasayan olu gibiyim bi evin icinde tamamen sevgisiz ve olgisiz bir kadin dusunun ve her allahin guni kocasi bagirip cagirip eve gelmeyen zerre ilgi sevgi göstermeyen mutsuzlugumun tarifi yok caresizligimin ayni sekilde ben Allah tan korkuyorum ve vicdanimin sesini dinleyip nevsime hakim olmya yanlis bisey yapmaya o kadar cabaliyorum ki anlatam bunu bir anlik yaptim birdaha asla lutfen yadirgamadan once biraz benim halimden anlayin ben yaptigim hatanin farkinda olmazsam bugun bu postu acmazdim ama Allah a sigindim seytana uymayacagim

bitterdelisi24

Popy_

thalia

Esraaadak

Kardeleen

[silindi]

Kuzulkurt

Elizabeth_16 Senin evliliginde mutsuzlugunu anlarim ama bunu evli ve cocuklu bir kadin olarak ne yasamis olursan ol aldatmak bahanesi olamaz hic birseyin mutsuzsan bosanacaksin kaldi ki adam da evli cocuklu sen o kadinin dustugu durumu farkindamisin

Elizabeth_16 Yok çok doğru bir şey yapıyorsun. Arkadaşım ihanet ediyormuşum gibi hissediyorum ne demek? İhanet ediyorsun işte. Yok adamda allah korkusu varmış yok çok iyi bir insanmış hadi ordan be.

Elizabeth_16 İnsanları yargılayan birisi değilimdir. Herkesin hayatını kimse dışardan gördüğü kadarıyla bilemez. Elbet siz de istememişsinizdir böyle olmasını. Eşinizde de hata var. Ama ne yapacaksınız ayrıldıktan sonra yapın. Sonrasında vicdanen siz suçlu hale gelirsiniz. Bırakın eşiniz kendi ayıbıyla kalsın. Konuşun onunla son kez bence. Hala devam ediyorsa bazı şeyler düzelmiyorsa, yolunuza bakarsınız. Böyle bir insanla da ömür geçmez çünkü. Sevgisizlik insanı çökertir.

Elizabeth_16 Karısıyla iliskinin gayet iyi olduğuna ve kadin bosanmak istese kapisinda kopek olucagina o kadar eminim ki… Sen de burda o kadar kişinin aldatilma hikayesini okuyosun. O adamlarin konuştugu kadinlardan biri de sensin işte oyle dusun. 10 aydir baginiz kopmus ama esini biriyle konusurken yakalasan okey aldatma degil zaten bagimiz yoktu der miydin? Evliliğinden umidin kalmadiysa ve yeni bi ilişki istiyosan evliyken ve evli biriyle yapma bunu. Cok çirkin çünkü.

Elizabeth_16 bende yargılamadım canım sende haklısın yaşadıkların kolay değil ama başka biri olacaksa bu boşandıktan sonra olsun eşin dünyanın en kötüsü de olsa yapma bunu dediklerinde de haklısın hatanın farkında olmasan bizden fikir istemezsin eşinle olan sorunlarını oturun konuşun çözüm yolu bulmaya çalışın yok olmuyo diyorsan da kendi kararın Allah yardımcın olsun demekten başka çare yok

Sizin gibiler yüzünden nice yuvalar yıkılıyor. Sen bide Allah korkusundan bahsediyorsun sende Allah korkusu var mı acaba? Eve gelen kocanın ve çocuğunun yüzüne nasıl bakabiliyorsun ? Çocuğuna ayiracagin vakti elalemin adamlarıyla düşüp kalkmayı nasıl beceriyorsunuz. Madem mutsuzsun evin içinde işkence görüyorsun sevgisiz ilgisizsin boşan sonra kimle ne yapiyosan yap. Allah ıslah etsin seni ve senin gibileri igrencsiniz..