• +18
  • Pubg de biri

Elizabeth_16 İnsanları yargılayan birisi değilimdir. Herkesin hayatını kimse dışardan gördüğü kadarıyla bilemez. Elbet siz de istememişsinizdir böyle olmasını. Eşinizde de hata var. Ama ne yapacaksınız ayrıldıktan sonra yapın. Sonrasında vicdanen siz suçlu hale gelirsiniz. Bırakın eşiniz kendi ayıbıyla kalsın. Konuşun onunla son kez bence. Hala devam ediyorsa bazı şeyler düzelmiyorsa, yolunuza bakarsınız. Böyle bir insanla da ömür geçmez çünkü. Sevgisizlik insanı çökertir.

Elizabeth_16 Karısıyla iliskinin gayet iyi olduğuna ve kadin bosanmak istese kapisinda kopek olucagina o kadar eminim ki… Sen de burda o kadar kişinin aldatilma hikayesini okuyosun. O adamlarin konuştugu kadinlardan biri de sensin işte oyle dusun. 10 aydir baginiz kopmus ama esini biriyle konusurken yakalasan okey aldatma degil zaten bagimiz yoktu der miydin? Evliliğinden umidin kalmadiysa ve yeni bi ilişki istiyosan evliyken ve evli biriyle yapma bunu. Cok çirkin çünkü.

Elizabeth_16 bende yargılamadım canım sende haklısın yaşadıkların kolay değil ama başka biri olacaksa bu boşandıktan sonra olsun eşin dünyanın en kötüsü de olsa yapma bunu dediklerinde de haklısın hatanın farkında olmasan bizden fikir istemezsin eşinle olan sorunlarını oturun konuşun çözüm yolu bulmaya çalışın yok olmuyo diyorsan da kendi kararın Allah yardımcın olsun demekten başka çare yok

Sizin gibiler yüzünden nice yuvalar yıkılıyor. Sen bide Allah korkusundan bahsediyorsun sende Allah korkusu var mı acaba? Eve gelen kocanın ve çocuğunun yüzüne nasıl bakabiliyorsun ? Çocuğuna ayiracagin vakti elalemin adamlarıyla düşüp kalkmayı nasıl beceriyorsunuz. Madem mutsuzsun evin içinde işkence görüyorsun sevgisiz ilgisizsin boşan sonra kimle ne yapiyosan yap. Allah ıslah etsin seni ve senin gibileri igrencsiniz..

Elizabeth_16 Bacım bence yaptığın çok yanlış eşin isterse ilgisiz olsun isterse seni aldatsın öyle bir şerefszlik yapsın yinede bir kadının bunları yapması yanlış boşan kimşe ne konuşursan konuş
1)Allah korkusu olan mahreminden (karısından başka kimseyle böyle konuşmaz)
2) eşimle benimde aram kötü der alşam koynuna girer her dediğini yapar
3)çocuğunun üstüne ettiği yeminler belliki yalan…
4) ne demek sensiz yapamıyorum bana iyi geliyorsun(sen onun için bi kaçamaksın heyecan aramış seni hulmuş seninde kötü haline gelmiş sende konuşmuşsun)
5)çıkar hayatından böyle birini eşinle aranı iyi tutmaya bak ha baktın olmuyor s.ktr et boşan gitsin
6)kafın kadına konuşmak ayrı ama bir adama kocanla yatak muhabbetinin olmamasını anlatman oladar yanlış ki sen dertleşirsin o hayallere kapılır orda zevklenir
Yok yapma bunu ne kendine ne eşine kurtarılacak hibiyse ilişkin kurtar ha yok diyorsanda boşan sınra kimle ne konuşursan konuş benden sana bacı kardeş tavsiyesi..

Elizabeth_16 arkadaşım öncelikle eşin ile ilgili olan problemine üzüldüm umarumuyakın zamanda düzelir ama senin bu yaptığın tabiki doğru değil inan evli olan her erkek eşimle mutlu değilim problemlerimiz var aerık sevmiyorum boşanıyorum gibi cümleler söyleyip sizin vicdanızızı susturmaya suçluluk hissetmemeniz için uğraşır halbuki zaten niyeti çok açık başında size evliyim abi kardeş olalım dertleşelim ileri olmaz diyio ileriye giden kendisi kim bilir siz kaçıncı kişisiniz kaç kadını böyle kandırıp mağdur ediyolar lütfen kendine evladına ve eşine bu kötülüğü yapma iyice seni etkisi altına almadan kurtul ve oyunu sil sana ulaşamasın eşn içinde beraber bi aile danışmanına gidin bi aile kolay kurulmuyo herşey düzelir herşeyin bir çaresi var senin kendine olan saygından yapma eminim aynı şeyi eşn yapmış olsa başkası ile bir duygusal bağ kursan çok canını acıtır lütfen sende kimsenin canını yakma

Elizabeth_16 o kadar ıyi ve dürüst bir insan ki Allah korkusuda var

Ah evet o kadar iyi durust Allah korkusu olan bi insanki kendi evinde ki esini, sana duygusallik besleyerek aldatacak kadar.. Masallah.

Elizabeth_16 esime ihanet ediyormusum gibi geliyor

Ve ihanet ediyormussun gibi gelmesin, direkt ediyorsun. Kac yasinda insanlariz neyin ihanet, neyin ne oldugunu bilirsiniz. Gelip buraya sormaniz o kadar mantiksiz ki… O sozde abi kardes iliskisi kuran adamla bu kadar muhabbet edeceginize esinizle konuşabilirdiniz. Ha olmuyor mu o zaman bosanirsiniz ne yapacaksaniz yaparsiniz

Elizabeth_16 benim anlamadığım şu ağladığını nerden anladın ki?
Bırak ağlasın şerefsiz, Benim üzüldüğüm tek şey o adamın karısına üzüldüm, ne sana ne eşine ne de o ağzında lafta, Allah Allah diyen mahluka, sizin gibi karılar milletin yuvasını yıkıyor, bide o şerefsiz gibiler, başımıza taş yağacaksa siz gibilerin zevkine keyfine uç kurusunu düşünen pislikler yüzünden. Otur oturduğun yerde mutlu değilsen boşan ne kocanın başını yak ne de karşı tarafın yuvasını yık, şiddete karşı Bi insanım başta söylim ama eşin bunu duysa seni dövse öldürse, o çocuğuna ne olacak? Azıcık akıllı olun! İleri düşünün! Çocuğunuzu düşünün!

Elizabeth_16 her ne sebeple olursa olsun evlilik çerçevesi içinde resmi ve dini olarak ayrılmadan yapılan bu tür işlerin tümü benim için sadece ahlaksızlıktır. Seninle oynadığı oyundan çıkış yaptığı anda soluğu karısının yanında alıp sana gelince keşke sen benim eşim olsaydın demesiyle ne kadar iyi,dürüst ve Allah korkusu olduğuna şahsen ben ikna olamadım ve evet ihanet ediyorsunuz gibisi biraz fazla ikinizin de böylece devam etmeye gayet gönlünüz var ama buraya gerekçeleriyle yazdığınıza göre vicdanınıza zor gelen şeyler var onun sesini bastırmaya çalışmayın bu işin sonu iki ucu b*klu olan bir değnek hangi tarafından tutarsan tut üzerine bulaşıp kalacak

Elizabeth_16 Kesinlikle öncelikle bu benim görüşüm ama çok yanlış empati kurabilirsin böyle durumlarda eşin yapsa nasıl hissedersin . Değersiz hissediyorsan veya değer görmüyorsan bu çözümü değil kesinlikle eşinle konuşmalısın hiç olmadı boşanırsın bunun yolu budur . Adam senden hoşlanıyorum diyor sil gitsin niye düşünüp geri isteğini kabul ediyorsun sende illa ki konuşmak isteğin oldu diye düşünüyorum . Şuan eşinin sana bunu yaptığını düşün sadece yanlış olup olmadığını anlarsın zaten. Benim görüşüm eşin aldatsa dahi ki Allah korusun sen yapmamalısın çünkü karaktersizlik konusu bu lütfen yanlış anlama ama bence yaptığın çok çok yanlış hem eşine hemde o adamın eşine karşı büyük yanlış yapıyorsun sende bi kadınsın..

Elizabeth_16 Çok dürüst bir insanmış sahiden eşini oyundan tanıştığı bir kadınla aldatıyor. Çok da Allah korkusu varmış başkasının nikahlı karısına göz koyuyor .
Rahatsız olan vicdanını bu şekilde rahatlatmaya çalışma neresinden tutsan elinde kalır çünkü.
Eşinle problemin varsa ,düzenini bozmak istemiyorsan oyunda milletin kocasıyla konuşmak yerine evladına yoğunlaş.

Elizabeth_16 Ozaman ayrıl sonra neyapiyorsan kiminle konusmak istiyorsan konuş.Madem bukar hosnut degilsimiz hayatinızdan ayrilin arkadaş.ayrilanlar öluyormu sanki?Evliyken olmaz istediginiz kadar sevginiz ilginiz kalmasın evli oldugunuz surece olllmaaazz evlilik bu çocuk oyuncağımi yahu.

Elizabeth_16 ama o kadar ıyi ve dürüst bir insan ki Allah korkusuda var

Sadece buraya kadar okudum gülerek. Dürüst ve Allah korkusu var o yüzden karısının arkasından iş çeviriyor elin karısına kızına göz dikiyor . Hanfendi kendinize gelin , evlisiniz eşinizle problem varsa ya konusup çözün yada adam gibi boşanın. Elin adamlarıyla dertleşmek evliginizi kurtarmaz . Eşini apaçık aldatıyosun. Abi kardeş ayaklarını bırakın kimse kimsenin anasından doğmadıysa abin kardeşin değildir yaptığını bu şekilde kamufle etme . Eşin aynı şekilde başka kadınlarla dertleşse konuşsa burda aldatılıyorum diye post açarsın. O yüzden kendine gel ve yaptığın şeyi bırak sil o oyunu. Dijital hayat yüzünden zaten bir çok evlilik bitiyor . Git eşinle konuşup halletmeye çalış elin adamına değil. Baktın olmuyor güzellikle boşan ondan sonra naparsan yap ama evli insanlarla değil. Yazık günah değil mi o kadına ? Kocan aynı şeyi yapsa ne hissedersin? Yuvanın yıkılmasına sebep olacak şeyler yapıyosun. İkinizinde Allah korkusu yok ne yazık. Kendinize gelin ve hemen o oyunu hiç bir şekilde muhatap olmadan silin atın. Kendinizi temize çekmek için yok eşimle problemler var yok bilmem ne gibi abuk subuk bahaneler sunmayın. Çok iyiysen elin adamından uzak durursun. O şerefsizlik yapacaksa , sende sebep olmazsın gitsin kimle ne halt yerse yesin. Bok gibi sebeplerle yuva yıkıyosunuz resmen

Elizabeth_16 Allah korkusuda var ,

Kusura bakmada Allah korkusu olan biri kadınla böyle asla konuşmaz heleki evliyoen ve sende evlisin ,ve böyle birşey olsa evlendin diyelim o adamla sence pugb de başka bir kadınla tanışma ihtimali nedir asla böyle insanlara guvenme şuanda kocanla kötüsün ve bosluktasin ama yapma çok pişman olursun

Elizabeth_16 ya hadi işine ya aklına kalbine şeytan girmiş gelmiş burda abi kardeş diyo çarpılacaksın birde böyle kardeş fln araya sokma hmm aynen bizde 5 yaşında bebeyiz anlamadık hiç bir şey tamam tamam görmedik devam et

Elizabeth_16 Çok üzgünüm ama hem kendi yuvanızı yıkarsınız hem başkasının yuvasını empati kurun biraz lütfen o kadının yerine koyun kendinizi.. üstelik evladınız varmış yüzüne nasıl bakıyorsunuz ? Cok ayıp cok gunah evlisiniz çocuğunuz var lütfen kendinize gelin