Meri12 canım ben yıllarca bekarken fuat zamanın yanında tedavi oldum gebelik açısından çok memnun olanlarda var açıkçası ben memnun kaldım desem yalan olur tabi kendi kararı gebelik olarak bende çok pozitif sonuçkar gördüm duydumda ama fuat hocaya görünmek işkence gerçekten iyice bi araştırsın derim
Doğuda tüp bebek doktoru
Semasema kaç yaşındasın canım
Meri12 muayene olması daha doğrusu ordaki şartları çok kalabalık randevu almana rağmen saatlerce orda bekleyebiliyosun ve on kişi neredeyse içeriye alıyolar orda bekletiyolar sonra tek tek ultrason odasına geçiyosun çok yoğun olduğu için fuat hocayla detaylı konuşmak çok zor oluyo
Semasema fuat zaman canım sultan hastanesinde
Semanur21 Diyarbakırda mı bu dediğiniz doktor canım sadece tüp bebek mi yoksa normal kaşın hastalıkları bölümü de var mı.
Denizzzzz evet canım diyarbakırda tüp bebek değil normal kadın doğum uzmanı tüp bebek yaptığını hiç duymadım
Meri12 anladım canım maalesef iyi güvenilir doktor bulmak zor ben yutdışında olmama rağmen iyi bi doktor bulamadım açıkçası zaten burdaki sistem saçma düşün adetim 11 gün gecikti randevu aldım test için bugün gittim adet olmama rağmen onlar yinede yest yap dediler gittim kan testi yerine idrar testi yapacaksın diyolar öyle saçma sapan bi sistem bu arada sen nerelisin
Semasema canım bu arada diyarbakırda genesis hastanesinde mahmut hoca var oda çok iyi çok memnun olanlar var
Meri12 maalesef öyle güvenilir doktora gitmek çok önemli gerçekten her doktora gidilmez asla
Meri12 diyarbakır tarafına gidersen orda iyi doktorlar var canım gitme imkanın varsa hatayı bilmiyorum gerçi orası nasıl ama arkdşımın yengesi hatayda kalıyo gebeliği boyunca oda batma gelip görünüyodu