Ahnk20 malesef meslekten düze gectigim icin kredim düştü 126 krediden 56 krediye düştü ama 1 seneye mezun olursun 3 4 kere sınava giriceksin gecersin dediler inşallah geçerim

Endoyy ben geçtim canım benimde 2 çocuğum var bekarken gidiyordum kolaydi tabi ama simdi 2 cocukla nasil meslek okuyayim gideyim düze geçtim ama düze gectigim icinde 126 kredimden 56 krediye düştü inşallah geçerim

Bölüm kredini sadece sildiler degilmi öyleyse benim tam 170 kredim kalıyor acaba mezun olabilir miyim hemen tüm sınavları geçtim çünkü ben bi bölüm yüzünden mezun olamiyordum

Blondie kayıtlar var mı acaba bende bekarken lise 2 den terkim düz liseye yazılıcam meslek değil ama şüphedeyim bebeğim var kolay olur mı evden sınavlar diye biliyorum ama kredi toplamak falan kolay mı

Endoyy evet bölüm kredilerimi sildiler sadece neden bölüm yüzünden mezun olamiyorsunki

sancaktepe yengemde lise 2 ye kadar okumus acıga yazıldı ve okuduğu icin kredi kazandi 88 kredisi var şuanda lise 2 ye kadar okuduğu icin ders notlarida iyiymis ordan kredi verildi abimde ayni sekilde okudugu icin kredi yansıdı benimde 2 bebeğim var çalışırsan neden kolay olmasinki olur bence ilk sınav evden olabilirmis ama diğer sınavlar belli değil kitap veriyorlar ucretsiz yada instsgramda set veriyorlar kitap çıkmış sorular falan konu anlatimli kitaplar var cok ise yariyormus onlardan alıp calisabilirsin ben oyle yapicam aralikta ilk sınav olucak çalışırsan gecersen kolay kredi toplarsin canim 14 Ekim’de kayıtlar son

Blondie peki nerde yaptırdınuz kaydı mesela bizim burda iki tane lise var onlara mı gitmem gerekiyo

sancaktepe halk eğitime gidiyorsun canim tasdikname , 1 tane biometrik fotograf , kimlik fotokopisi götürüyorsun bide atmden para yatiriyorsun o ödediğine dair dekontu halk egitime veriyorsun kaydını yapıyorlar.

zarifhanim merhaba, bende maol den mezun oldum, kreşte görev yapmışsınız sanırım, bende çalışmak istiyorum da başvuru falanmı yaptınız, nasıl girdiniz bu işe, herhangi Bi sertifikanız varmıydı yoksa sadece maol diplama yeterli mi

1prenses1prenses Biz kreşi kendimiz açmış gibi olduk aslında. Çocuk gelişim mezunu olup kurum açma belgesi olan bir tanıdığımız kreşi açtı. Daha önce yayın evlerinin sosyolog ve pedagoglarının seminerleri oluyordu okul öncesi ve değerler eğitimi hakkında onlara katıldık, müfredatı da onlarla beraber hazırlayıp öyle başladık bir yıl görev yaptık ikizimle beraber. O zaman lise diploması bizim için yeterli oldu özel sektörde. Birde diyanetin yatılı kurslarında kalmıştık onlar görev dağılımı yaparken talep ettiğimizde gönderiyorlardı, onların toplantıları oluyor neler öğretileceğine ve nasıl etkinlik yapılacağına dair. Sonra hemen başlıyorsunuz.
                İmam hatip mezunuysanız diyanete başvurabilirsiniz, bulunduğunuz bölgede sistem nasıl bilmiyorum ama çoğu caminin yanına Kuran kursları açılıyor ona da hem çocuk hem de kadınlara eğitim vermek üzere hoca olarak başlayabiliyorsunuz.

Blondie suan bölüm okuyor gözüküyorum ordan 20 kredim eksik o yüzden olamıyorum

Endoyy bölümden devam et bence çünkü benimde 126 kredim vardi düze geçtim 56 krediye düştü düze geceersen kredilerin düşebilir

Endoyy yaa bende bu yüzden devam edemedim düze geçtim sende düze geç bana 1 seneye mezun olursun dediler en azından evden sınavlara girersin

Blondie oyle yapicam düşün kac aydır daha gidip geçmeye fırsat bulamadım ya