berfooo tabiki doğarız canım🤗kadınız biz büyük düşünün🥰🔥👄💄💋
Seks
Cnnknnn harika 🙌🙌 🎃🎃
Deletedmom3 biz anılara ara verdik sanki artık gerçeklerle gidiyoruz canım😅
Daha dur siz yeni evlisiniz daha çok anınız olacak .
Deletedmom3 doğru diyosun canım🤗👄🔥
Deletedmom3 herkesin anıları birbirine benziyor sanki 😂😅💋🔥👄
Deletedmom3 fake hesapların dışında çok fazla farklı anı okumadık😅😂
Deleted2 😅küllerimizden doğarız canım😅balatında bodruma gitmiştik canım biz. Tekne turuna çıkalım dedik ve müziksiz bi tekne istedim. Müzikli olan teknelerde millet resmen şov yapıyor 😅eşimin onları izlemesini istemedim açıkçası 😅müziksiz teknede de 3 tane genç çifttik geri kaln 55-65 yaş üstüydü😅 güzel bi koya geldik tekne durdu atladık denize o kadar berrak ve güzeldi ki su biraz yüzdük sonra eşimle yanaşıp öpüşmeye başladık. Bi yandan öpüşüp bi yandan birbirimize dokunmaya çalışıyoruz ve bu bir süre devam etti😅 neyse tekneye geçelim dedim denizden bi çıktık eşim pert. Erekte olmuş ve şorttan insanları selamlıyo resmen 😅eşim havlu ile kapatmak istedi tabi ben buna izin verir miyim 😂yeni evliyiz zaten hemen teknenin tuvaletini buldum 😅 eşimi orda mutlu ettim oda bunu unutmaz 😂🔥👄💋
Cnnknnn çok iyi canım karşılık alıyosun işte👄🤗🔥💋
Deleted2 tüm fantezileri denemekte fayda var canın🔥🥰👄💋
My_LiFe sıfır mı😮😮😮 hemen yükselt modunu hemen canım 🔥🔥 bu 🔥sönmeme li🔥🔥🔥😂💋🌸🔥
Deleted2 27 canım eylülde 28 olucam 😅sen kaç yaşındasın
Deleted2 ben kendimi bildim bileli böyleyim canım😅lisede 2 de tanıştım eşimle o zamandan beri hep bi istek bi çaba 😅perişan ederdim o zamandan😅hala da aynı🔥💋❤️
Deleted2 daha gençse çok yazık😮😅ilerde pişman olur bence🔥🔥
Deleted2 evet bende bazen nasıl bekledik diye düşünmüyo değilim ama iyi ki beklemişiz beklenti hep yüksekti🔥😅
Deleted2 öyle tabi😅sevgililik dönemimizde de eşimin annesinin miras kalan bi evi vardı. Kiracılar çıktıktan sonra biz bazen o eve gider piknik yapar sevişirdik😅 o evde oturacağımızı felan düşünürdüm ben hep 😅her gitmemizde beni kucağında götür eve derdim😅ve sırf 1 yıl o ev boş kaldı. Eşim kiralık yazısı asmıyordu😂
Deleted2 kesinlikle gençlik şahane bişey ve benim moddom her yaşın bir güzelliği var en güzel yaşımızdayız diyorum. 🌸