suskun-1
yo ama çok istiyirom her ilişkide 😒😂
Seks
suskun-1 kesinlikle ki karşındaki onu düşündüğünü hissettiğinde sana daha çok değer veriyor bunu unutma😅
My_LiFe allah yardımcın olsun canım🌸eşin yardım etmiyo mu çocuklar konusunda
My_LiFe hadi ya😒 üzücü olmuş bu inşallah eski isteğinize geri dönersiniz. Yoksa zor bu işler😅
suskun-1 sen önce istemen lazım 😅nasıl böyle isteksiz olabiliyosun canım😅
My_LiFe öyle deme benim 3 çocuğum var. Bunlar bahane değil canim.
Nur-12345 canım bak benim 3 çocuğum var biliyorsun, ve hep kendim baktim. Gece gündüz. Yatma saatleri,yemek saatleri,aktivite saatleri oyun saatleri hep bellidir. Saat 10 da bizim evde ayakta çocuk olmaz.ama bu disiplini kim sağladı? Ben yaptim eşim değil. Ona böyle bir yük yüklemedim hep benden uzaklaşır diye düşündüm çünkü. He ilgilenir çok iyi bir babadır oynar sever tek tek zaman ayırıp sever. Gezeriz tozarız vs. Ama öz bakımları bendedir. Anne baba saatlerimiz vardir. Asla cinsellikte çocuğu bahaneyi kabul etmiyorum. Bu kolaya kaçmak çünkü. En zorunu ben yaşadım çünkü. 3 saat uyuduğumu bilirim. Ama hiç eşime yansıtmadım. Hep onu ve çocuklarını mutlu edersem bende mutlu olacağımı bildim ve öylede oldu çok şükür. Denge çok önemli.
berfooo emin ol ikisi kıyaslanacak ley değil. Doğum a hiç birşey benzeyemez. İlişkiye girmenin acısı acı değil 🤣
Deletedmom3 sen şahane bir anne ve şahane bir eşsin👌🌸 ki gerçektende öyle olmalı ideolumsun ❤️🌸
Deletedmom3 o zaman sevineyim mi 🥰
Nur-12345 sağol canim sen zaten çok iyi bir eşsin ve çok iyi bir anne olacağına eminim♥️♥️♥️ . Allah en doğru zamanda nasip etsin inşallah . Anne olmak ile kadin olma arasında ince bir çizgi var. Bu birine karışmamalı.
berfooo sevin sevin vallah birşey yok.
Deletedmom3 teşekkür ederim canım içimi ferahlattın 🥰
Deletedmom3 teşekkür ederim canım🥰💋🌸