senabaykan1234 Ne güzel 🥰 ne bileyim kimi diyor 1 hafta lavaboya giderken zprlandım yok oturtamadım kalkamadım falan

Nur-12345 inşallah değildir 😂 size güveniyorum bak sonra perişan olmayayım 🥰 ben ona yalvaracağım hiç sanmıyorum

Nur-12345 o bebeği de ben doğurmam ki çok zor ya Allahım yardım et

Nur-12345 bir sağ Salim kazasız belasız atlasaydım o günü ya Peki ilk gece dışında ağrı oluyro mu hiç?

suskun-1 olmaya çalışıyorum ama sırf eşimi mutlu etmek için girdiğim ilişkide oldu😅

berfooo o gece yaşadığınız hızla alakalı aslında canım o gece biraz nazik ve yumuşak olursanız ertesi gün zorluk çekmezsin. Şunuda unutma her sert yaşanan ilişkiden sonra bile ağrı olur o yüzden hiç kasma sadece muhteşem buluşmayı düşün 🔥🔥👄💋

suskun-1 kesinlikle ki karşındaki onu düşündüğünü hissettiğinde sana daha çok değer veriyor bunu unutma😅

Deleted2 2 çocukla gündüz pert oluyorum birde esim soğuttu sanki beni kendinden sorunumu tam anlatamıyorum ama soğuttu yani çok istekliydim yoksa 😔

My_LiFe hadi ya😒 üzücü olmuş bu inşallah eski isteğinize geri dönersiniz. Yoksa zor bu işler😅

suskun-1 sen önce istemen lazım 😅nasıl böyle isteksiz olabiliyosun canım😅

Nur-12345 canım bak benim 3 çocuğum var biliyorsun, ve hep kendim baktim. Gece gündüz. Yatma saatleri,yemek saatleri,aktivite saatleri oyun saatleri hep bellidir. Saat 10 da bizim evde ayakta çocuk olmaz.ama bu disiplini kim sağladı? Ben yaptim eşim değil. Ona böyle bir yük yüklemedim hep benden uzaklaşır diye düşündüm çünkü. He ilgilenir çok iyi bir babadır oynar sever tek tek zaman ayırıp sever. Gezeriz tozarız vs. Ama öz bakımları bendedir. Anne baba saatlerimiz vardir. Asla cinsellikte çocuğu bahaneyi kabul etmiyorum. Bu kolaya kaçmak çünkü. En zorunu ben yaşadım çünkü. 3 saat uyuduğumu bilirim. Ama hiç eşime yansıtmadım. Hep onu ve çocuklarını mutlu edersem bende mutlu olacağımı bildim ve öylede oldu çok şükür. Denge çok önemli.