Nur-12345 hehehehe başa dönebilsek demi tekrar 🤣🤣🤣
Seks
Deletedmom3 canınız hiç acımadı demek mi başa dönsek diyorsunuz maşallah 😂🥰🥰
berfooo acıdı acımaz mı ama tatlı bir acı. Öyle bağırıp böğürecek ağlayacak kadar değil 🎃 keşke dönebilsek o günlere. Ve biliyormusunuz benim kızlık zarım esnekti 🤷♀️
Deletedmom3 iyi öyelyse canım avantajlıymışsın ben mesela lazere gidiyorum ondan bile acıya dayanmakta güçlük çekiyorum kendimi çok kasıyorum kas katı kesiliyorum o yüzden benim için kolay olabileceğine ihtimal vermiyorum
berfooo canım benim lazerde kimin acımazki 🤔 o acı ile alakası yok. Valla siz böyle yazınca üzülüyorum. Nasıl bir korku var içinizde. Anlayacaksınız boşa endişelendiğinizi
berfooo canım çok ön yargıyla yaklaşıyosun bence önce onu ortadan kaldır. Yoksa allah göstermesin vajinismus olabilirsin. Lazerde gayet acılı bi işlem nasıl başlamışsın sonuç alabilmek için bu da öyle ki bunda tek sefer güzel bi acı sonrası zevk🔥
Deletedmom3 aynen canım. Ne kadar korkutuyolar insanları. Ki bu çok güzel bişey içine küçük bişey alıp ondan zevk alıyosun.
Ve aynı yerden Onun verdiği spermden kocaman bi mucize dünyaya getiriyosun🤗şahane bir şey bu. Böyle hayal edin ve içinize alırkende böyle hissedin🔥
Deletedmom3 inşallah canım öyleyse sorun yok 🥰
berfooo sen ateşli ol canım inan o işi yaparken bu yazdıkların gelecek aklına 😅 sen zevk almaya bak 🔥💋
berfooo bak sana şöyle söyleyim o içine girdiği an bile o kadar güzel ki o can acıması bile çok hoş geliyo. Ve ben bazen eşimi mutlu edeceğim zaman sadece ona kayganlaştırıcı sürüyorum kendime o girdikten biraz daha sonrasürüyorum biraz acı çekmek istiyorum. Onun içime girdiğini hissetmek istiyorum bunun gibi daha bir çok şey 👄gğzel olmasa kimse bu acıları çekmez değil mi🔥öyle düşün🥰
berfooo bebeğim bence evlenmeden önce sürtünerek ilişki yaşayın. Hissetmeye dalış o zaman bile zevk alacaksın🔥
berfooo 😅kocaman değil canım merak etme😅hem en kocaman olan biziz😅 🔥🥰
berfooo biz onu alabilecek bünyeye sahibiz canım😅 sirtünerek ilişkiye girdiğindede sertliğini hissetmişsindir. Hiç gözünde büyütme🔥🔥💋