Elif987 Meyzi90 erkekler bizim gibi mesajlaşmayi pek sevmiyorlar.mesela ben eşime mesaj atardım o cevabı arayıp söylerdi müsait olunca
senabaykan1234 Meyzi90 evet eşimde mesaj atmayı sevmez kısa ve öz bi şekilde mesajıma geri döner ya da cevabını arayıp söyler 🤷🏻♀️
Deletedmom3 Herkese iyi bayramlar. Bu Gece çocukları uyutup,film gecesi yapacapım eşime süpriz. Detaylar gelecek 🎃👅👄👄👄
Nur-12345 Deletedmom3 bu gece bayram gecesi adına yakışır olmalı tabi canım😅 bizde de eşimin sürprizi varmış bende merakla bekliyorum 😅🔥💋
Deletedmom3 Meyzi90 müsait olduğu saat aralığı demekki 10dan sonra. Sende aynısını yap bir süre aramazsa arama mesaj atmazsa atma.
Meyzi90 Deletedmom3 birkaç kere öyle yaptım(kavgalarımızdan sonra) birkaç gün sık ve düzenli msj atıyor sonra tekrar eski düzene dönüyoruz🤷♀️Galiba kızlarında dediği gibi erkeklere göre normal bu zaten artık o msj atarsa msj atıyorum yani nişanlımda sorun yok gibi🤔😂 erkeklerin cinsi böyleymiş şuan bunu anladım
Meyzi90 Deletedmom3 “”bağlanmak yok””👍🏻😂 Ben beğenmiştim bide “”arkadaştan öte””bu film cinsellik yönünden biraz daha fazla🤔
SSelinn Deleted2 Ne güzel evlisin canim allah ayırmasın bir ömür boyu mutlu olursun inşallah 😊 benimde sevgilim var ama uzakta yaşadim icin göremiyorum yazlari goruyorum sadece inşallah biran once evlenirizde biter bu hasretlik😊💕
SSelinn Deleted2 20 Yaşimdayum canim virusten dolayi abla bn yurtdisindayim virus fln bittginde insallah kavusucaz😊