Deleted2 wowoww neler yapıyorsunuz canım öyle😅
Seks
Kızlar size bişey sormak istiyorum. Biliyorsunuz hamile kalmak için girmedim ilişkiye ama olursada mutsuz olmam. İlk İlişkiye girdikten sonra biraz dinlendik daha sonra tekrar girdiğimizde dinlendim ama ayağa kalktımda içimden birşeyler aktı spermmiydi akan😅
- Düzenlendi
Nur-12345 evet sperm akması normal. Ama giden gitti tatlım rahimde 3 gün bile canlı durabilir sperm
Deletedmom3 ne güzel canim benim hep böyle mutlu olursunuz inşallah😊❤
Deletedmom3 oo çok ateşli 💋🔥🔥en sevdiğimiz😅🥰💋sevindim canım senin adına 🔥🔥🥰
Deletedmom3 fazlası aktı diyosun😅normalse sıkıntı yok o zaman🔥
berfooo teşekkür ederim canım hepimiz çook mutlu olalım🔥😅🥰👄❤️👅💄
SSelinn hepimiz inşallah. Mutluluğun formülü sexden geçiyor görüyorsun canim. Hep bunlar tecrübe. Eminim çok iyi sex hayatınız olacak sizinde ♥️♥️👄👄
SSelinn çok tatlısın tabi senin gibi tatlı arkadaşlarımız da olunca çok güzel olduk💋🔥👄💋❤️
Nur-12345 evet canım fazlası akar. Zaten milyonlarca canlı hücre var içinde. En çabuk olan zirveye ulaşıyor
Deletedmom3 kesinlikle erkeği sexte mutlu ediyosan diğer herşeyi unutuyor🔥
Deleted2 olursa mutlu eder bizi 😅 eşim çok istiyo 🔥 her içime girişimde önce senin sonra mucizemiz içinde diye sürekli sayıkladı🔥😅
Deleted2 ben bişey demedim eşime oda farketti bişeyin aktıpını diyo yolunda gitmeyen bişey mi var 😅dedim sakin olur böyle şeyler herhalde sonra bi kez daha yaptık😅diyo kalkma canım sakın😅🔥
Deleted2 monamour en favorim masaj sahnesi ve 69 pozisyonlu sahne
Deleted2 ben eşimi tanımadım tekrardan tanıştık 😅 öncesinde çok çok mutlu etti beni gerçekten bende gelince ona biraz oral yapıp işi hızlandırdım biraz sonra kendim istedim şaşırmış gibi yaptı ama o çok istiyodu zaten😅 ben zevke geldikçe daha da hızlandı 🔥boşaltıktan sonra bana baktı tepkimi merak etti dedim çok güzelsin biraz daha😅çıldırdı🔥🔥biraz ağrım var aslında ama normal diyorum bu kadar şeye😅
Deleted2 bende ilk kez bu kadar sert ve aşırı hissettim 😅çok sevdim ama 🔥🔥🔥👄