Ask_hosmus diod ve buz lazer çok etkili olur canım ❤️ buzlazer.com dan bir bak şehrin de buz lazer nerde var ama biraz bahalıdır 🙄 dioda aynı mahluk bir fiyata diod

Lavinia_ valla eşimle peşin peşin konuştum 😂 3 çocukla ağda mı bilmiyorum nasıl olur 🤔😂 ben sanki buz lazerli tercih edicem gibi, fiyatı çok mu pahalı acaba ki, zaten bikini bölgesi hariç her yerimi düşünüyorum

Ask_hosmus Alemsin ya😂 ama cidden en iyisi bu lazer acısı yok fiyatları bilmiyorum ya ben tüm vucut gidiyorum etkisini cidden görüyorum (dioda)

Ask_hosmus ben aciya dayana bildiğim işin dioda gittim yani dayanılmayacak gibi değil 😂 3 cü seansa gidicem bu ay koltuk altım da kolum da falan hiç bir şey yok

Lavinia_ ay ne güzel yaa darısı bana gerçi şuan kılım çıkmıyor hamilelikten dolayı 😂 bacaklarım bomboş 😂😂

Ask_hosmus olur olur hiç merak etme öyle bir zaman gitt ki yarıda bırakmak zorun da kalma bırakınca hem paran boşa gidiyor hem vaktın

Lavinia_ canım ben buz lazere gidiyorum ilk başladığımda hamile kaldım sonra 1 sene ara verdim şimdi yeniden başladım aleti gezdirirken inanılmaz yanma hissediyorum hassas yerlerde en çok özel bölgede kasılıyorum resmen önceden bu kadar değildi gerçi 1 2 seana gidip hamile kaldım acaba ısısını mı yükselttiler olabilir mi

Socialwomen canım öncelikle gittiğin cihaz Soprano mu? Hemde derin hasaslaşmış canım belki de isisini artırmışlardır ama sana bunu söyliye bilirim ki ne kadar yüksek derecede atış yapılırsa o kadar iyi sonuc alıyorsun

Socialwomen bende ilk seansa gittim cok az yanma hissettim ama ozel bolgede uc kere durdurdum cok acidi kadin ikinci seansda acisi azalir dedi

Mathilda6 doğumdan önce 2 kere gittim dayanabiliyordum şimdi doğumdan sonra yine 2 kere gittim 3.ye gidicem hafifliceğini sanmıyorum peki gerçekten etkilimi buz lazer daha ilk gitmemde bile tüylerimde bya dökülme var ama sanki bütün seanslar bitince tüyler geri gelcek hissi var😀

Lavinia_ cihazı hiç bilmiyorum doğumdan önce gittiğim vakit gözlük veriyorlardı kırmızı ışıklar çıkıyordu doğumdan sonra gittiğimde gözlüğü kaldırmışlar artık kırmızı ışık çıkmıyor nasıl bi cihaz olduğunu anlarsın diye tarif ettim 🤔

Socialwomen bir bakarmısın canım yukarda resimler atmışdım o cihazlardan biri mi?

Socialwomen ben internetnet arastirdigima gore en etkilisi ve acisizi buz lazermis valla ben gideli 15 gun oluyor bir dokulme vs olmadi insallah sonuc verir. Benim ablam uflemeli olana gidiyor cok killidir ilk seanstan sonra 2.5 ay cikmadi benim kıllar çıktı 😅 canım sıkıldı bu duruma ama bakalım gorucez insallah sizinkide erkenden biter kurtuluruz su kil tuy isinden