senabaykan1234 @Nur-12345 of harikaymış yaa😍🔥🔥🔥 ya kadınlar siz çok harikasınız bende boş durmadım ve yaptık biseyler anlatamayacam eşim (nişanlım) çok hoşuna gitmiyor🌝
senabaykan1234 Nur-12345 ya hoşuma gitmez mi, bosalma olayı çok merak ediyorum ama korunuyoruz çok erken bizim için bide dugune hamile kalmak istemem😂
Nur-12345 senabaykan1234 evlenince olması iyi olur tabi canım😅💋ama muhteşemmm🔥🔥🔥🔥kızlar anlatıyodu merak ediyodum yaşadım muhteşemmm bi histi
senabaykan1234 Nur-12345 evlendikten 2-3 sene sonra çocuk olur kendimize vakit ayıralım sonrası çocuk düşünürüz, eşim çok istiyor da ben beklemek istiyorum😅😅😅
Deletedmom2 Nur-12345 woowww😍😍🤤 tam bir film gibi 😅🙊 ne güzel gün geçirmişsiniz 😍 sizin adınıza sevindim canm 😍😚 sizi görmek istedim resmen giydiğinizi fln 😍😂
Nur-12345 Deletedmom2 teşekkür ederim canım 🙏gerçekten bayram güzel geçti😅🔥🔥giydiklerim eve girene kadar durdu🔥😅geceli giydiğimde sütyen takmam sadece dantelli bi çamaşırım vardı onlarda çok kalmadılar😅🔥🔥🔥
SSelinn Birsey sorucam kizlar size simdi ilişkiye girdikten snra erkeğin icinize boşaldiğini hissediyormusunuz bosalmadan nasil oluyor aradaki farki ne😊😊😊😊
Deleted2 SSelinn boşaldığı zmn hissediliyor canım akıyor bişeyler 🙂 mesela iki üç gün yapmamışsan özellikle biriktiği için daha cok hissediliyor