Deletedmom3 senabaykan1234 ya sırf hakaret etmek için açmış. Yorumlarını şikayet edelim admin görür birazdan
BlackAngel senabaykan1234 bana dediniz ki ablan 16 yaşında fln bende şimdi gördüm 16 yazmışım yalnışlıkla aslında 18 yaşında benden 1 yaş küçük tamam mı ?😐 insanları anla Ey Müslüman kadın!
senabaykan1234 Ablan 18 yaşında yazdın ve sende 19 yaşındasın ?? Ya bi düzgün yazın yazdıktan sonra da okuyup emin olduktan sonra mesajı gönderin karşı tarafı suçlamayın tövbe ya
SSelinn Mervenurummm ne orusbulugundan bahsediyon sen ya burda herkes evliii yazdiklari seyide kocalariyla yapiyorlar iyimisin sen yaa hayirdir canin skildi galiba senin hadi canim yol orda daha fazla konusmadan terk et burayi
Nur-12345 Kızzzlaarrr neler olmuş öyle grubumuzda😱😱😱😱kimse için ağzınızı bozmaya değmez 😵 bırakın adminler zaten hallediyor. Bilerek açılıp saçma yorum yapıp gidiyolar. Bu grup beler gördü neler kimse için sıkmayın cnınızı🥰🥰💋🌸🔥❤️
senabaykan1234 Mervenurummm salak misin sen ya? Kadınlar arasında birbirimizden tüyolar veya birseyler öğreniyoruz bilmediğim bir çok şeyi burda öğrendim sende istifade edebilirsin ne gerek var tartışmaya?? Amma da uzattınız bee burda kocaman SEKS yazıyor ve bununla ilgili şeyler yazışıyoruz sende katılırsın ya da beğenmediysen laf etmeden ufacıktan defolup gidebilirsin bu kadar zor mu ?
Deletedmom3 O..ro..pu para karşılığı başkalarıyla düşüp kalkanlara denir. Kendisi sanirim çok yapmış gelmiş iftira atıyor.biz başka erkeklerle alakalı birşey mi yazdık. Kocamızla ilişkimizi anlatıp daha fazla nasil mutlu ederiz diye tüyo alıyoruz.