SSelinn Ahahah onceki yaniti iç sesim bağıra bağıra okudu sanki, sonra bu yanıt çok sessiz oldu garip hissettim 🤭😄

minikhanim döşe yaz sende bir şeyler, topunuz gelsin yanı sıkıntı yok 😄

Bem engelleyip şikayet ettim kızlar,sizde şikayet edip engelleyin

Deletedmom3 ben görmüyorum bile o derece 😂 bunlara uygun daha edepli forumlar yok mu ya oraya gitsinler 😁😁

minikhanim hahahaha vallaha modum degisiyor yazdim kisilere gore😅

minikhanim Benim ağdaya alerjim var mesela eldivenle alıyorum ve tüyler yumuşacık çıkıyor acıtmıyor

Ariel22 eldivenle almakta cok iyi bence ama bunu ilk baslarda yapmamiz gerek demi cunki simdi tuyleri jiletle fln aldigimiz icin kalinlasiyor fln cok aciyor

Ben cımbız ile alıyırum yıllardır. Artık çok çok azaldı. Ayaklarım ağda diğer yerler komple cımbız.

SSelinn evet acayip hemde ama eldivende vakit istiyor işte tek tek çekmek lazım

Sanki yıllardır tanıyorum sizi okudukça içim hoş oluyor bende nişanlıyım Allah’ın izniyle Temmuz’da dugunum var ilk gece korkum bayağı fazla bacaklarım kapanıyor falan nasıl baş ederim diye düşünmeye başlamadan sizin yazdıklarınızı okuyorum 🙏❤️

SSelinn selincim bu doğru ben gidiyorum korona salgını nedeniyle kapanmıştı eski halime döndüm diyebilirim ama yeniden başladım tabiki sonuç ne olur bilmiyorum kullandıklarını makinaya bağlıymış

Ariel22 evet canım,yaklaşık 12 yıl önce falandı. Birgün canım sıkıldı,koltuk altımdan başladım almaya. Sonra baktım ben aldıkca az çıkıyor devam ettim.

Deleted iç dudakları ağda ile aldırmayı hiç önermiyorum. İlerleyen yaşlarda sarkma yapıyormuş bilginize