Deletedmom3 Nur-12345 eşi istemiyormuş. Be dikkat ettim karısı ile birlikte olmaktan kaçan çok erkek var. Bir postta da erkek karısından 2 günde bir istiyormuş, kadin vermeyince senden razı değilim diyormuş. Bende dedim normal adamın istemesi 2 günde bir. Anam linç yedim.
Deletedmom3 Nur-12345 akşam şu apartman koridorunda yaptığımızı yazarım renk olsun 🤣 sende yok mu başka
Nur-12345 Deletedmom3 arkadaşlarımızla bi gün cafede toplandık eşleriyle birlikte. Sohbet muhabbet gayet güzel. Arkadaşım sevgilisinin göbeğini oksadı biraz kilosundan bahsederken eşi elini başka yerlere götürüp mutlu oldupun şeyleri anlat bitanem diyip hepimizin yüzünü kızartmıştı. 🤦🏻♀️
Nur-12345 Deletedmom3 sen doğruyu söylemişsin canım👍2 gün geçmemeli bi kere alışsalar sonra kendileri gün sayar. Ama bunu çok absürt olarak gördükleri için mutsuz oluyorlar
senabaykan1234 Bende anlatmak isterim ama eşim müsade etmez hiç hoşuna da gitmez yani… Ama şunu diyebilirim ki sizin yaşadığınız olaylara benzer bende yaşadım yanı değişiklik yok…🔥 ve kızlar yardıma ihtiyacım olursa tabii ki buraya gelirim😅😅😅
Nur-12345 senabaykan1234 her zaman bekleriz canım🥰 maluö bazı konularda 2.3. Şahısların fikirleri hoş olabiliyor😅