senabaykan1234 Bende anlatmak isterim ama eşim müsade etmez hiç hoşuna da gitmez yani… Ama şunu diyebilirim ki sizin yaşadığınız olaylara benzer bende yaşadım yanı değişiklik yok…🔥 ve kızlar yardıma ihtiyacım olursa tabii ki buraya gelirim😅😅😅
Nur-12345 senabaykan1234 her zaman bekleriz canım🥰 maluö bazı konularda 2.3. Şahısların fikirleri hoş olabiliyor😅
Nur-12345 Deleted2 adam haklı😅küçük yalanlardan bişey olmaz napalım😅elimizdekinin kıymetini bilecez 😅benim ateşim seninle güzel diyip alıcan artık gönlünü😅ki bu erkekleride anlamıyorum seni her anlamda mutlu eden biri var sana ne geçmişi sen şimdiye baksana
Nur-12345 Deleted2 kesinlikle önce ben😅 o beni çok mutlu ediyo hakkını yiyemem😅 bende her defasında farklı şeylerle şaşırtınca o çok mutlu oluyo🔥 buraya katılmamın sebebide o aslında artık değişik şeyler gelmiyo aklıma😅 o yokken fırsattan istifade bi deneyim dedim iyi ki katılmışım😅 bu akşam gelecek eşim. Yemek kokmayım diye kayınvalideme gidelim dedim oda kabul etti 😅 dönüşte arabada bişeyler düşünüyorum ama şansıma regliyim🤦🏻♀️ Bakalım yapıcam artık bişeyler🥰
Nur-12345 Deleted2 tek taraflı olsa insan yıpranır zaten 🤦🏻♀️ Monotonlaşmaması ama hiçde bitmemesi gereken bişey 🔥tek taraflı olmaz😅