minikhanim nasıl dayanabiliyorsun canın acımıyor mu iç tarafı aldırırken😰 Ama ben de deniycem bakalım madem güzel sonuç elde etmişsin

Deleted hiç kasma acıyacak bunun kuralı bu :) direkt aç bacaklarını koy kadının önüne o biliyor işini yormadan surup cekiyor direkt. pamuk gibi oluyosun sonra. ama bilen biri olsun oyle yeni elemana falan aldırma hiç morartır bırakır.

Ariel22 Lazer tecrubem hiç yok 😐 bu konuda fikir vermem yanlış olur. Ama maddi olarak musaitsen iyi bir yere, mumkunse tibbi kliniklere yaptır.

Kızlar bence jilet makine terk edin :( evet kolay geliyor ama minnak yerimizi mahvediyoruz jilet ile hep. pamuk gibi olun beyler bayılıyor öyle. siz bile bayılırsınız sizin sevmeniz önemli bu olayı. temiz oluyor bir kere💕
      .

Kesinlikle katılıyorum özellikle hijyene dikkat eden beyler ağdalı bölgeye bayılıyor 😁

Kızlar imkanınız varsa direk lazere gidin aşırı rahatlık 🔥ben üniversitede gitmiştim 9 seansta bitti. Şuan hiç tüy derdim yok tüm bölge de dahil mis gibi🌸🔥💋💋🔥🔥

Bayanozenn Seks başlığı altında seks konuşulur,ev tesisatı konuşulmaz sanıyorum ki? Eklemek gerekirse, bu dil ve kabalık sadece yatakta hoş oluyor :) günlük hayatta kadını vasat ve kültürsüz gösteriyor. Üslup her şeydir. ‘saygılarımla’ daha düzgün uslup öneririm 🤗

Bayanozenn biz burda istedigimiz seyi konusuruz sni hic ilgilendirmez bizim konustuklarimiz rahatsiz oluyorsan niye yazismalari tek tek okuyorsun????

Bayanozenn bak canım çarpı tuşundan çık terket burayı yorma kafanı😂 insanlar isterlerse özelini paylaşırlar istemezlerse paylaşmazlar laf yapmak sana düşmez

SSelinn doğum yaptıktan sonra minnacık çıkıyor bebek tüyü gibi onun dışında çıkmıyor☺️

Konuştuklarınızın igr

SSelinn konuştuklarınızın igrenc olduğunu düşünüyorum ve böyle düşünmek benim suçum degil çünkü gerçekten iğrenç 🤢

minikhanim ayy kendini kültürlü, elit ve söylediklerini aşırı doğru sanan ve buna inanan insanlar nerede diyordum ben de. Taaa ki yorumunu görene kadar. Tamamdır tatlı kız sensin :)

Lalderiin işsiz değilim işlerim bitti diye kendini kanıtlamaya çalışman? On numara hareket.