Deletedmom3 bide eşim hamile olmadığımı düşündükçe daha çok ilişkiye girip tüm spermlerini göndermek için tüm yolu deniyo hırs yaptı gibi😅
Seks
Nur-12345 ben 3 hamileliğimdede normal ilişkime devam ettim canım.eşim hep içme boşaldı. Herhangibir sıkıntı olmadı. Sadece zor pozisyonlara dikkat
Nur-12345 🤣🤣🤣🤣 klasik erkek
Deletedmom3 içimi rahatlattın canım 😅resmen 8 ayın acısını 1 haftda çıkardı 🔥🔥perişan etti benim gibi ateşli kadını😅🔥🔥
Nur-12345 birde şuna dikkat et ama canım eşin boşaldıktan sonra içine,o şekil yatma hamilelik boyunca,en fazla 5 dk sonra kalk temizlen. Sperm normal hamilelik olmasa bile içerde çok kalınca mantar yapma riski var. O sebeple boşaldıktan sonra fazla olanı temizlersen sıkıntı olmaz
- Düzenlendi
yagmurcan Günaydıın 🤗 şöyle hafif bir sofra hazırla.. Meyve-kuruyemiş-meze. 🍓Varsa eğer şarap. 🍷Loş bir ışık olsun. Güzel bir duş, mis gibi kok. Sonra saçlarını yap&makyaj. Kokularını sürün. Davetkâr bir geceliğini giy.. 🔥
Kapıyı açacağın zaman direkt yapış dudaklarına içeri çek hoşgeldin öpücüğü olsun 👩❤️💋👨 sonra kendini geri çek neye uğradığını şaşırsın. bir şeyler yiyip içince o yapışır zaten :) oncesinde o yerken omuzlarına,şakaklarına masaj yapabilirsin hafif. masaj dediğim ellerini gezdirmek. boyun-ense-kulak tarafına minik opucukler dilin değsin arada.. farkında olmadan tahrik ediceksin böylece.
minikhanim o kapı olayı olmaz be kuzum oğlum var
yagmurcan buyuk mu yasi uyuyor olmaz mi o saate
minikhanim 8 yaşında babasını görmeden uyumaz
Bu grup bir felakett 😝😝😝 tü tü tü maşallah sizleree 🥰
yagmurcan oğlun uyuduktan sonra yatak odasına mum yakıp romantik bir müzik açıp hazırlanıp eşini odaya çağırabilirsin. Ben genelde çocukları uyutup hazırlanırım hep
@Nur-12345 @Deletedmom3 kizlar hangi parfumu kullandiginizi soylermisiniz?😍🙏
SSelinn öğrenecek çok şey var mış 🤣🤣🤣😅😅
Deleted2 yatak odası mantıklı işte sağol canım
yagmurcan yani bende oda derken yatak odasını kastettim.tabiki yatak odasını hazırlayacaksın